6 hónap alatt lehet adni közel 14 kg pluszt? Illetve hogy az edzést kövéren hogyan kell elkezdeni?
Figyelt kérdés
aug. 19. 08:16
1/5 anonim válasza:
Havi 2-4 kg az egészséges fogyás mértéke. Az edzést fokozatosan kell elkezdeni könnyebb gyakorlatokkal, főleg ha eddig nulla mozgás volt a jellemző az életviteledre. Minden nap kicsit többet, intenzívebbet. Én pl. emlékszem, első nap 5 percet bírtam :D
2/5 anonim válasza:
Nem lehet. De a felét igen. Ugyanúgy megéri belekezdeni.
3/5 anonim válasza:
hány kiló vagy?
mert ha pl. 165 cm vagy, és 80 kb, és 65 kg szeretnél lenni, akkor simán!
ha 165 centivel 70 vagy, és 55 szeretnél lenni, no, akkor valszeg nem fog az összes lemenni.
ha meg 65, és 50 szeretnél lenni, akkor felejtsd el :)
4/5 anonim válasza:
Havi két kiló normális úgyhogy igen és gondolom nem 70 kg vagy
Úgyhogy menni fog.
5/5 anonim válasza:
Fogyásnál arra kell figyelni, hogy a testsúlyod hetente ne essen 1%-nál többet. Ha ebben benne vagy, akkor persze.
Ws ahogy az első mondja, a fokozatosság elve alapján mozogj, hetente érdemes picit több/nehezebb gyakorlatokat végezni. Pár het bemelegítő után jöhetnek a súlyzós edzések is, hogy maradjon rajtad izom mire lefogysz. Szerintem egy kis kardió sem árt, mert rendbe rakja az állóképességet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!