Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 24%-os testzsírral tömegeljek...

24%-os testzsírral tömegeljek vagy szálkásítsak?

Figyelt kérdés

Izom sajnos nincs rajtam, ilyen skinny fat vagyok, diétázzam le a zsírt mielőtt elkezdek tömegnövelni vagy nyugodtan tömegelhetek a zsírt majd úgy is leszálkásítom utána?

Ezzel kapcsolatban még azt nem tudom ha véletlenül valaki túl zsíros lesz tömegelés alatt attól még ugyan olyan tömeget meg tud tartani szálkásítás után csupán annyi a hátrány hogy sokkal tovább tart?

aug. 19. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajtad izom, akkor nem tudod elveszíteni a diéta alatt. Szóval, én a helyedben diétáznék egy 3-4 hónapot, aztán állnék neki tömegelni. Persze csak ilyen 2-300-as kalóriatöbbletben, mert nem annyira buli 20 kilót hízni, 2 kiló izomért cserébe.
aug. 19. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:
67%
Úristen, 24% testzsírra nehogy elkezdj tömegelni! Tömegeléskor sem illik felmenni 20% fölé. Amatőr szinten eleve semmi szüksége senkinek tömegelés-szálkásítás ciklusra. Kezdőknek meg aztán pláne nem.
aug. 19. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!