Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány % ez a testzsír? Lenne...

Hány % ez a testzsír? Lenne értelme versenyre készülni?

Figyelt kérdés

3 éve edzek, imádom ezt a sportot, versenyzésen is gondolkodom, csak nem tudom, lenne-e értelme.

Tudom, hogy 1 kép alapján sokat nem lehet mondani, de ez kb. hány % testzsír?

170cm 80kg vagyok. Mennyire kellene lemennem, hogy egy naturál versenyen ne tűnjek ki a tömegből? :D

(Lábam is van, ne aggódjon senki..)

[link]

júl. 28. 09:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
13%
Fogyj egy kicsit izomból, mert ez már túl izmos kategória ilyen alacsonyan vagy nőj még 15-20cm-t, akkor már talán nem fogsz ennyire izmosnak látszani és pont jó leszel. :D
júl. 28. 10:24
 2/11 A kérdező kommentje:

#1 Nem tudom, hogy irónia, vagy sem.. :D

Nem mondanám magam izmosnak, az átlagosnál jobb a fizikumom, de az átlagos emberek meg nem edzenek.. Erről ennyit. :D

júl. 28. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Kinek mi. Maradjunk ennyiben. :D
júl. 28. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Azta, mennyi idős vagy?
júl. 28. 13:50
 5/11 A kérdező kommentje:
21 leszek pár nap múlva.
júl. 28. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Uh, szerintem büszke lehetsz erre a fizikumra.
júl. 28. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
A hátadról nincs kép?
júl. 28. 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

3 év után kb haladónak lehet számítani.

Annyira vagy egy versenytől,mint Makó Jeruzsálemtől!

Te még nem láttál előben versenyzői szintű sportolókat.

Azok nem az átlagnál kicsit izmosabbak meg szálkásabbak,hanem nagyon izmosak és romszálkásak!!

A testzsírod sok és a tömeged kevés ehhez!Ha ebből lepucolnál vmit,kb ugy festenél,mint egy balatoni átlagjózsi röplabdás.

Nemrég beszéltem egy naturalversenyzővel .

110 kg tömegből lejött neki 22 kg kg,mire felkészült!!3 helyezett lett!

júl. 28. 14:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Az kimaradt szerintem, hogy 170cm vagyok. Az általad említett sportoló hány centi volt? 170? Mert, ha naturál 170cmhez 88kg volt szárazon, akkor az elit genetika és gondolom Mr olympia babérokra fog törni..

Ismerek egy srácot én is, velem egymagas, kb. 65kg a versenyformája és rendszeresen jár versenyekre..

júl. 28. 16:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Félre ne értsétek, nem a legjobb akarok lenni. Voltam elhízva, -40kg van mögöttem, nekem már a mostani forma is tökéletes ahhoz képest, ami volt..

Az edzést tudtommal nem években mérjük. Edzhetsz 10 évig is, és lehetsz attól kezdő.

Szóval, kedves #8, azon kívül, hogy a testzsírszázalékom sok, nem értek nagyon egyet veled, de ettől függetlenül korrekt vélemény volt.

júl. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!