Hogyan lehet a testzsírszázalékomat pontosan megmondani?
Azért szeretném tudni hogy eldönthessem hogy tömegeljek tovább vagy szálkásítsak.
Ezen az oldalon kiszámoltam, mert ahol olvastam azt mondták viszonylag pontos, 1-2% százalékot téved. Viszont így 10% testzsírt kaptam, ami szerintem jóval kevesebb a valós értéknél
(177 cm, 66kg, 36cm nyak, 75cm has)
CT-vel. Az pontos egyedül. A kalkulátorok meg semmire nem jók.
Egyébként maingaining nem opció?
#3 egyébként azt nem írtam bele, de azon is gondolkodtam.
Egy picit több mint fél éve járok edzőterembe, szerintem az még kezdőbb szint, és elvileg ugye kezdőknek effektívebb a recomp mint mondjuk egy tapasztaltabb testépítőnek
Menj el inbody felmérésre.
Ha bp-i vagy akkor westendes sportvisionben megcsinaljak ingyen
A nagyon pontos készülékek megfizethetetlenül drágák, csak profi testépítők szoktak invesztálni ilyenekbe saját használatra.
Rengeteg nívós külföldi konditeremben külön szolgáltatásként (vagy valamelyik bérlethez tartozóan) nyújtják a különböző méréseket, és telefonos applikációt hozzá, amivel folyamatosan elemezhető minden mért adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!