Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van két 2x2 kg-os kézi súlyzóm...

Gál Gábor 2024 kérdése:

Van két 2x2 kg-os kézi súlyzóm. Mennyit kell emelgetni, hogy használjon?

Figyelt kérdés
Tehát napi hány percig csináljam, hogy kerekedjenek tőle a most nemlétező izmaim?
2024. júl. 27. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Elég napi 1440 percig emelgetni, és csodálatos eredményekre számíthatsz!
2024. júl. 27. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Támaszd ki vele az ajtót, mert 2 kiló másra nem jó, és menj le edzeni a konditerembe, akkor várható eredmény is!
2024. júl. 27. 20:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz olyan okos, aki ezzel fog jönni, de ne mondjátok már, hogy nulla hatása van.
2024. júl. 27. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Karonként 20 perc naponta.
2024. júl. 27. 22:06
 5/12 mandragora.gyoker ***** válasza:
53%
Akaszd a fitymádra, hadd nyúljon ding-dong
2024. júl. 27. 22:14
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Ne vidd túlzásba a hatalmas terheléseket,mert sérvez kapsz!
2024. júl. 28. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem kérdező, ha izmot akarsz építeni, akkor de, nulla hatása van. Szerinted miért poén válaszokat írt mindenki?

Röviden: Az izmot le kell terhelni ahhoz, hogy fejlődjön, szerinted 2 kg mennyire fogja leterhelni? Na ugye, hogy semennyire.

2024. júl. 28. 15:00
 8/12 A kérdező kommentje:

ma 15:00

Minden erőkifejtés terheli. És mint mondtam, nulla izomzatom van, kb. 20 éve nem csináltam semmi fizikailag megerőltetőt. Ne mondd, hogy ezen nem változtat, ha két négykilós súlyzót napi fél órán keresztül emelgetek.

Nyilván hatékonyabb nehezebb súlyzóval, nyilván egy ponton túl hatástalan, de fizikai képtelenség, hogy kisebb kézisúlyzó ne használjon semmit.

2024. júl. 28. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted hogy nem lesz semmi!

Fél órán át emelgeted.Maximum kardióztál egyet.Ettől nem fog semmit se nőni az izom.

Ennyire sok időd van semmi értelme dolgokat csinálni?

El kell menni egy terembe.Ott ugyanaz a félóra / óra legalább kifizetődik.

2024. júl. 28. 17:00
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Izomnövekedéshez olyan súly kell, amivel megtudod közelíteni a bukást legalább 3-4 ismétlésre, ennél kisebb intenzitás már alig ér valamit. Olyan súlyt kell választani amiből max 10-15 ismétlést tudsz végezni. És nyilván 2 kg-val mondjuk bármilyen gyakorlatban csinálsz 50-100 ismétlést, akkor fogalmad sem lesz hol a bukás, és előbb savasodsz, durransz be, fáradsz el, nem kapsz levegőt stb. minthogy bármilyen progressziót érnél el.

De nem is tudom minek írom ezt le, mert úgy sem fogod megérteni, ha százan írjuk is le, csak nem tudom akkor minek írsz ki kérdést ha jobban tudod?

Sokan évek óta edzenek nagy súlyokkal még sem lettek izmosak, de te hozzáértés nélkül majd biztos a két kilós szarjaidtól gyúrod ki magad. Még átlag csajok is 60 kilóval guggolnak meg felhúznak a teremben, majd férfi létedre biztos neked elég a 2 kg.

2024. júl. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!