Közel 4 hétig nem fogok edzeni,egyéb okok miatt. Nagyon visszalehet esni,mármint izomban? Sajnos nekem,elég nagy testképzavarom van. Probálom addig tartani a magas kalóriát, de edzeni egyáltalán nem fogok tudni .?
Figyelt kérdés
Válaszaitokat köszönöm,sziasztok!júl. 19. 13:40
1/9 anonim válasza:
Nem lesz komoly leépülés, nyugi, pláne ha a kalória/fehérje bevitel rendben.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 rendben,köszönöm szépen!
júl. 19. 13:48
3/9 anonim válasza:
Attól tartok, amit írunk, nem fog megnyugtatni. Amíg nem is edzel, a testképzavarod pszichés vetületével foglalkozz....
4/9 A kérdező kommentje:
#3 igen, igazad van, 48kg voltam, most közel 70 vagyok,sajnos nálam ez elég komoly .
júl. 19. 14:00
5/9 anonim válasza:
Felteszem, lány vagy és vagy közel 165-170cm
Mióta tart ez a testképzavar nálad?
Ami az edzést illeti: mennyire volt eddig intenzív az edzés?
6/9 A kérdező kommentje:
#5 , fiú vagyok, bár megértem a feltetelezést,nem gond xd, 180cm.
Személyreszabott edzéstervet követek, elég intenzív .
Testképzavar időközönként jön elő, de akkor a viselkedésemre is kihatással van egy kicsit.
júl. 19. 14:07
7/9 anonim válasza:
Feherje bevitelre figyelj leginkabb, a kaloriadeficit nem art.
8/9 anonim válasza:
Azt még nem írtad, hogy milyen testképzavar konkrétan.
Soványabbnak látod magad, mint kéne?
9/9 anonim válasza:
7
Neki nem szabad kalóriadeficit, mert látod, hogy ő hízni akart, 48-ról indult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!