Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilós kézi súlyzóknál...

Hány kilós kézi súlyzóknál kezdett már látszani az eredmény a karotokon?

Figyelt kérdés
Elkezdtétek, rendszeresen növeltétek a súlyokat, hány kilónál lett feltűnően izmos?
júl. 16. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem a szám határozza meg az izmosodást, hanem hogy van-e konzisztens edzésmunka.
júl. 16. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha konzisztensen edzek 3 kilókkal, megizmosodok? Kösz, jó tudni! 👍
júl. 16. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen gyakorlatról beszélünk, és hogy milyen szinten vagy. Nyilván a progresszív túlterhelés legalább annyira fontos, mint a konzisztencia, tehát ha hetekig/hónapokig ugyanazzal a 3 kilós súlyzóval pumpálod a karocskád, attól ne várj sokat.
júl. 16. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig annyival karoztam amennyivel kibírtam egy sorozatot. Amikor már 18-20kg-os kézisúlyzókat rángattam, akkor ott már látszott a husi. És a legtöbbet amúgy egy scott gépen fejlődött a bicepszem. Még a felső ponton is olyan jól húzott.., imádtam.
júl. 16. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
3 kilóssal is. De nulláról indultam dagadtan. Nyilván 20 kg minussz es 3 honap edzessel mar latszotttak a formák
júl. 16. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha megfelelő szögből ráesik egy 20-25 kilós kézisúlyzó, akkor rendesen bedagad.
júl. 16. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

16 kg

Azzal kalapácsbicepszeztem. 16 kilónál, már valami látszott. Tricepszre a napját nem tudom, mikor edzettem utoljára kézisúlyzóval.

júl. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!