Miert faradok el mar 20 fekvotamasztol is?
Figyelt kérdés
Nem vagyok elhizva, fizikai munkat vegzek, tehat ellustulva sem vagyok. A fekvotamasz is siman megy, nem eroltetes szeru, viszont, nagyon hamar, mar 15-20 fekvo utan is faj a csuklom meg a vall izmom es faradt vagyok, hevesen ver a szivem stb. Mitol lehet ez?2024. jún. 25. 18:32
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy rosszul veszed a levegőt. Nyilván a fájdalom nem ezért van.
2/7 anonim válasza:
Ha ez a probléma semmi másnál nem jelentkezik, csak fekvőtámasznál, akkor nagyon ne szorongj miatta. A fekvőtámasz mind civilként, mind testépítőként felesleges.
3/7 A kérdező kommentje:
Izmosodni szeretnék kicsit, de mivel eletemben nem jartam meg konditeremben, ezert gondoltam itthon alakitok valamit sajat testsulyommal.
2024. jún. 25. 19:03
5/7 A kérdező kommentje:
Aru pakolas napi 8-12 oraban. 5-25kgos termekek
2024. jún. 25. 20:59
6/7 anonim válasza:
Hat mert kezdo vagy, nem szoktad csinalni.. Nyilvan minden szrul megy az elejen
7/7 anonim válasza:
Van telefonra play áruházban ilyen fekvőtámasz program, orroddal megérinted fekvőnyomáskor és számolja. 6-7 fekvőt kell csinál 5x egymás után ilyen 30-60mp pihenőkkel és folyamatosan emeli az ismétlés számot a következő napokban, és vannak tesztek amikor egyszerre kell lenyomnod annyit amennyit tudsz. Ezt használtam, elsőre nekem is kb 20 ment max egyszerre,pár hónapig használtam ezt a programot és már ment ilyen 50 db egyszerre. "Push ups workout" a neve citromsárga kép és fekete ember alak az ikonja" ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!