Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az önmegtartóztatás szexuális...

Az önmegtartóztatás szexuális téren pozitívan hat ki a testépítésre férfiaknál?

Figyelt kérdés
Elvileg sokkal produktívabb tudsz lenni minden téren, és motiváltabb. Mit gondoltok erről? Lehet valóságalapja? Személy szerint én próbálkoztam de inkább kevésbé éreztem magam produktívnak ,naponta 50x elterelték a gondolataim ilyesmi dolgok. (Csak rövidtávon próbáltam ,lehet egy idő után ez elmúlik, nem tudom) . Tapasztalatok? Velemenyek?
jún. 22. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
jún. 22. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális frusztráció sokan más dologban, pl edzésben vezetik le, de ez egyfajta düh érzet, egy feszültség. Ettől sem erősebb, sem kreatívabb, sem jobb nem leszel.
jún. 22. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem kontraproduktív - nem kielégülni szexuális téren. Azt sztem nem tudod mással helyettesíteni. Legalábbis én tuti, nem tudnám, pedig rendszeresen futok, úszok, bicajozok.
jún. 22. 11:06
 4/4 Madcow válasza:
Szerintem igen regen bevett modszer volt h pl boxolok olimpikonok verseny elott 1 honapig nem csinaltak semmit szerintem nem veletlenul de gondolom mindenki mas valakinek ad valakinek elvesz
júl. 15. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!