Melyik vallás való nekem akk,ha úgy gondolkodok,hogy ilyen nagyon önmegtartóztató életben,tehát semmiféle Állatevés nem játszik,alkohol se,cigi se,drog se stb... Egy Istenben hiszek meg ilyenek?
Jézus előtt hol voltak keresztények, elmesélnéd?
Tudtommal Jézus tanítványai hozzák létre a kereszténységet, Jézus halála után, de lehet megint tévedek, a gyakoris alternatív történelem ismerőkkel szemben megesik.
Úgy vélem a keresztény életmódba belefér az, amit te kívánsz képviselni. Sőt, dicséretre méltó az a keresztény, aki meg van áldva azzal az ajándékkal, mely benned megtalálható.
Ezt, amit te képviselsz böjtnek hívják. Tudod én erről álmodozom. Bárcsak képes lennék arra, amire te is. Talán egy nap képessé teszi az Úr a lelkemet arra, hogy ne dohányozzak és ne egyek húst. De egyenlőre hálás vagyok azért, hogy nem kell drogot és alkoholt fogyasztanom és mérséklődött a szerencsejáték igényem.
Ha pedig a tökéletességre törekednél, ezt az igét javaslom neked:
"„Ha tökéletes akarsz lenni – felelte Jézus –, add el, amid van, az árát oszd szét a szegények között, így kincsed lesz a mennyben. Aztán gyere és kövess engem!”" (Máté 19:21)
7# a dohányzásra ezaz Ige megoldás lehet Számodra is, nekem evéskényszerre adta az Úr.... harmadszori kimondásra eltűnt teljesen, azóta sem jelentkezett.
Galatákhoz 5:24
A kik pedig Krisztuséi, a testet megfeszítették indulataival és kívánságaival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!