Melyik vallás való nekem akk,ha úgy gondolkodok,hogy ilyen nagyon önmegtartóztató életben,tehát semmiféle Állatevés nem játszik,alkohol se,cigi se,drog se stb... Egy Istenben hiszek meg ilyenek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 12:46
12/14 IstenGyermeke1 válasza:
Keresztény vagyok. Az állatevés nálam csak péntekeken nem játszik. Böjtnek hívják.
Cigaretta, drogok károsak mind, nem kell ahhoz alapvetően vallás, hogy kerüld.
De nekünk tanaink is vannak. És lehet azokat is érdemes lenne megnézni.
13/14 anonim válasza:
Hozzál létre saját vallást, ha elég követőt tudsz magadhoz gyűjteni, akkor az állam hivatalosan is elfogja fogadni. Adómentes leszel, és komoly pénzeket tudsz vele gyűjteni. Nagyon sok agyhalott csinálja, és próbálkoznak ezzel országszerte. Sok sikert!
14/14 Katagi válasza:
Az Adventisták - ha jól tudom - megfelelnek annak, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!