Akinek nagyon kanos a párja, hogy lehet elérni hogy ne naponta verje? Teherbeeséshez úgy néz ki kellene egy kis önmegtartóztatás, nem elég a spermaszám. Tippek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 22:05
1/14 anonim válasza:
Mondjuk ha szólsz neki, hogy ha gyereket akarsz 2napot bírj ki.. ha ez nem elég akkor nem akarja ő annyira
2/14 A kérdező kommentje:
Szeretne ő is csak nem szokta meg hogy eltelhet úgy nap...
Igazából napi 2x masztizik ha engem nem kaphat meg.
2023. okt. 5. 22:34
3/14 anonim válasza:
Hogy ha mindig recskázott, akkor pont jónak kellene lennie a spermáknak, mert mindig tud új termelődni. Baj általában az elhízás, dohányzás sok piálás. Csak kibír tán 2 napot.
5/14 anonim válasza:
Aki 2 napot nem bír ki recska nélkül, az nővel való szex nélkül se fogja bírni hetekig, szerencsétlen esetben hónapokig, amikor te nem szexelhetsz. Szóval eleve nem vállalnék ilyennel gyereket.
6/14 anonim válasza:
Jajj... Ilyen emberekbol nem kéne már több a bolygóra. Nem lehet valami intelligensebb pasit keresni?
7/14 anonim válasza:
Úgy beszélsz magatokrol mintha állatok lennétek. "nagyon kanos, ne verje, nem kaphat meg engem"
Gyönyörű tiszta szerelem ez. És még utódot is akarnak.
8/14 anonim válasza:
#7. Nem akarNAK, csak a nő akar.
9/14 anonim válasza:
Kezelés.
Ez függőség.
Mi lesz vele, ha “nem kaphat meg”?
Idén január első hetében tiltottak le.
Orgazmusom sem lehetett, egy idő után az egyoldalú alternatívákhoz sem volt kedvem / kedvünk.
Júli végén szültem
Szeptember közepén kaptunk zöld utata
10/14 anonim válasza:
Ez beteges sajnos. Még a gyerekvállalás előtt kéne kezeltetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!