Akinek nagyon kanos a párja, hogy lehet elérni hogy ne naponta verje? Teherbeeséshez úgy néz ki kellene egy kis önmegtartóztatás, nem elég a spermaszám. Tippek?
Napi 2 tényleg kicsit durva, de az én párom is viszonylag sokat masztizik. Van úgy, hogy este nagyon bevetem magam, mindenféle módon kényeztetem, reggel mégis kiveri. De én nem akadok fenn ezen, 9 éve együtt vagyunk, soha nem zavart. Ő azt mondja szüksége van rá, hogy magának is csinálja, nem számít mennyit szexelünk. És elég hűséges típusnak tartom, egyáltalán nem félek tőle, hogy megcsal.
De sajnos nálunk se jön össze a baba, ezért voltunk már több kivizsgáláson, illetve már 4 inszeminációt lenyomtunk. Ugye mind a kivizsgálásokra, mind az inszeminációra több napos anyag kell, de mivel ő legalább annyira szeretne gyereket, mint én, ha nem jobban, ezért megértette és türtőzteti magát pár napig.
De pl. a cigiről nem tud leszokni sajnos. Az nagyobb függősége, mint a maszturbálás.
Amúgy neki is alacsony volt a spermaszáma, de szed rá vitaminokat meg folandrolt és attól feljavult normálisra.
Úgyhogy szerintem beszéld meg vele, hogy ha tényleg szeretne gyereket, akkor muszáj a pár napos önmegtartóztatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!