Osztott edzésterv példa, ha heti 1x akarod megedzeni:
Mellhez húzás széles fogással/Húzódzkodás 3-4x8-12
Melltámaszos evezés gépen/Kábeles evezés/egykezes súlyzóval döntött törzsű evezés 3-4x8-12
Csigás letolás nyújtott karral/mellhez húzás szűk fogással 3-4x8-12
Hiperhajlítás 3-4x12-16
Ha heti 2x akarod megedzeni alsotest-felsotest bontásban, akkor például:
Húzodzkodás/mellhez húzás széles fogással 2x8-12
Melltámaszos evezés gépen/Kábeles evezés/egykezes súlyzóval döntött törzsű evezés 2x8-12
Hiperhajlítás 2x8-12
Vagy mehet 3 sorozat is, de akkor elég 2 gyakorlat is. 6 sorozatnál többre nincs ilyenkor szükség. De ki lehet tapasztalni mi a jó neked.
Hát... nem is tudom! :) Google kulcsszó: "hát edzés" :) Hosszútávon jobban jársz, ha képzed magad ingyen a neten, mintha itt kérdezel olyan dolgokat, ami 1000 weboldalon is levan írva.
Hát edzést akarsz? Ott kezdődik, hogy:
Mi a célod? Mennyi időd van edzeni? Mennyire komolyan akarod csinálni? Van-e valami egészségügyi problémád, ami miatt esetleg valamelyik gyakorlat nem lenne jó neked? Stb.
Azért csak hátat kérdezem mert a többit tudom rendesen heti 6x járok edzeni
Hétő mell
Kedd hát
Szerda váll alkar
Csűtörtök láb
Péntek bicepsz tricepsz
Szombat láb
Igen komolyan akarom csinálni csak amelyik terembe én járok a hiperhajlitást nem tudom meg oldani
És napi 1,5g fehérje/tsg
És próbálok lenni egy ilyen 400kcal töbletben
(9hónapja edzek) És egészséges vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!