Pár hónapja edzek, 55 kg vagyok,Szálkásitsak vagy Tömegeljek?
Figyelt kérdés
ápr. 18. 16:51
2/10 A kérdező kommentje:
koszi😅
ápr. 18. 17:17
3/10 anonim válasza:
Ha pár hónapja edzel, akkor még nincs mit leszálkásítani, hisz nincs rajtad izom. Továbbá nem írtál magasságot. Nem mindegy, hogy 140 centi vagy, vagy 180 centi.
4/10 A kérdező kommentje:
bocsi,170 cm vagyok
ápr. 18. 17:23
5/10 anonim válasza:
Akkor még tömegelj. Mehet 60-65 kg-ig is akár.
6/10 anonim válasza:
Ha 170 centivel 55 kiló vagy, akkor hogy merült fel a szálkásítás gondolata, amikor se zsír, se izom nincs rajtad? Mit szeretnél leszálkásítani?
7/10 A kérdező kommentje:
koszonom,azert kerdeztem mert nem vagyok szakmabeli es ertitek nem tudom,tomegelni fogok koszi
ápr. 18. 19:18
9/10 anonim válasza:
Tömegelj
Tömegeléssel szerzel izmot meg zsírt
Szálkásítással leadod a zsírt ez a sorrend.
Nyilván ha 100 kilo lennel akkor szalkasitassal lehetne kezdeni mert van zsir amit le kell adni. De ez rad nem ervenyes
10/10 anonim válasza:
Komolyan 55 kilósan ez kérdés?😳
Általános iskola végére nehezebb voltam a 177 centimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!