Hogyan tudom erősíteni a fogásomat felhúzásnál?
Ha nem erőemelő versenyre készülsz az IPF szövetségnél, akkor miért végzel felhúzást gurtni nélkül? Amióta nem versenyzek, azóta eszembe nem jut gurtni nélkül húzni. Miért limitáljam a munkasúlyt azzal, hogy gurtni nélkül deadliftelek? Miért limitáljam a combhajlítóm, a farizmom és a hátam munkáját azzal, hogy gurtni nélkül deadliftelek? Legalább magnéziát használnál.
Egyébként vannak külön alkargyakorlatok, ha számodra ez valamiért fontos.
vegyél magnéziát de inkább gurtnit
amúgy írd be youtubera h forearm exercises
sok mindent nem lehet csinálni alkarra de ha vmiért akarsz rá valamit külön csinálni akkor csináld. nem tudom miért akarnál de csináld csak nehogy túlterheld mert akkor begyullad meg teniszkönyök meg minden
Tudod erositeni de sok hasznat nem veszed csak kemenyebbnek erzed magad meg egod noveli
A teny az hogy fizikai munkanal meg mas dologhoz sem fog kelleni annyira brutal eros szoritas max masszornek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!