Ha választanod kéne a lábtoló és a bolgár guggolás között, melyiket választanád? Melyik a jobb gyakorlat?
Miért kéne választani? Miért vagy egyik, vagy másik? Miért nem mindkettő (vagy akár egyik se)? Ha otthon edzel, és nincs lábtológéped, akkor nyilván nem jön szóba a lábtoló, de egyébként miért vagy-vagy?
Egyébként egy párhuzamos univerzumban, ahol tegyük fel, hogy csak két gyakorlat létezik combfeszítőre, a lábtoló és a bolgár guggi, és fegyveres katonák kényszerítenek, hogy egyet választanom kell közülük, akkor én a lábtolót választanám, mert a bolgározás szimplán nem a szívem csücske.
Nem eri megvenni.
Abból a pénzből vagy akár olcsobban veszel egy edzokeretet guggolni
"megéri-e lábtolót venni nem kevés pénzért?"
Én tavaly vettem egyet 500 ezer forintért. Megérte? Igen. Nélküle is tökéletesen lehetne fejlődni? Igen.
500ezer ftert otthonra
"Megerte? Igen!" Gyerek meg közbe masik szobaba ehezik mert a csoro.apja 100kg-al labtolozik guggolasok helyett xD
Lehet majd 300-400kg ra kell dobnod de azt a sok sulyt hova akarod tenni meg annyit megvenni megint sok pénz
Mindezt egy gyakorlat miatt
"Gyerek meg közbe masik szobaba ehezik mert a csoro.apja 100kg-al labtolozik guggolasok helyett"
Nincs gyerekem, a havi nettó jövedelmem pedig 1 millió forint fölött van (mérnök vagyok Ausztriában), úgyhogy belefért a lábtoló itthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!