Tanító gyakorlaton melyik iskolát választanátok?
A lakóhelyemen lévőt, ahol engem is az ott dolgozó tanítók/tanárok tanítottak így jól ismernek vagy egy teljesen más "ismeretlen" iskolát?
Jelenleg úgy érzem, hogy a volt iskolámban feszélyezve érezném magam "a túlságosan meg akarok felelni" dolog miatt. Emiatt talán nem tudnék teljesen kibontakozni. Viszont segítséget nagyon sokat kapnék mert ismerem az egész tanári kart és irtó rendesek.
Ti hogyan döntenétek?
Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha igen, hogy döntött?
Mindenképpen ott, ahol ismered az embereket, a környezetet és úgy számíthatsz segítségre, hogy nem kell előre azon gondolkodnod, hogy most kit és hogyan kérj meg.
Kicsit hasonló a helyzet, én azt a sulit választottam, ahova a kisfiam jár jelenleg is. Így ismerem annyira a tanítókat, hogy tudom, kitől mit kérhetek, vagy pl ki az, akihez meg sem próbáljak bejutni hospitálni.
Köszönöm szépen a segítséget!
Valóban jobb lesz ott, ahol már ismernek. :)
Ezek szerint Te is tanítónak tanulsz?
Sok sikert és jó gyakorlatot kívánok! :)
Igen, másodéves vagyok.
Köszönöm, neked is viszont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!