Melyiket választanátok? Stresszes betanított fizikai munka jó fizetésért (nettó 300e), vagy lazább fizikai munka átlagos (180e) fizetésért?
Attol függ. Ha gyorsan pènzt akarok osszeszedni, kiszámolom hány honap szor x összeg kell es addig összeszoritott foggal kibirnàm.
De ba nincs tőkére szüksègem valamire akkor a másik helyen lennèk addig míg nem találok jobbat.
180ból még nem lesz családi ház. De ha neked elég a megélhetéshez, akkor válaszd azt. De ha el akarod kezdeni az életed, akkor a stresszes. Majd max szerzel egy kis élettapasztalatot, felszívod magad, aztán megtanulod, hogy ne nőjenek a fejedre emberek ;)
Pár évig nyomod, aztán váltasz.
A második válaszolóval értek egyet.
Én is elég nehezen viseltem egy ideig a sok beszólogatást, aztán megedződtem, kiálltam magamért, már nem vagyok ideges... sőt elég lazán lerendezem őket. Persze nem mindenki ilyen, szóval az is lehet jobban jársz ha váltasz. De parasztok mindenhol vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!