Ti melyik időpontot választanátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy éppen az egyetemi órarendeteket tervezitek a Neptunban. Az egyik napon csupán egy órátok lenne, egy gyakorlat, de a gyakorlatvezető két időpontot ad meg arra a napra, melyek közül az egyikre kell jelentkezni.
Az egyik gyakorlat reggel 8-kor kezdődik és délelőtt 10-ig tart, a másik gyakorlat délután 14 órától tart 16 óráig.
Más óra nem lenne azon a napon.
Ti melyik időpontot választanátok? A reggelit vagy a délutánit?
2019. júl. 10. 16:37
1/10 anonim válasza:
Inkább a reggelit, így akkor még ott lesz az egész nap😊
4/10 anonim válasza:
Voltam pontosan ilyen szituációban csak 3 időpont volt. 8-10, 10-12, 12-14.
A reggelit válaszottam, nem bántam meg.
5/10 anonim válasza:
Szintén a reggelit, gyorsan le van tudva legalább
8/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha például délelőtt dolgozok akkor délutánit. Ez mástól is függ..
9/10 anonim válasza:
Én alapból a délutánit,mert rosszul alszom és sok idő kell mire magamhoz térek,ha olyan a gyak,akkor ez főleg számít.
De ha pl. kolis lennék,és pénteken mennék haza,akkor bevállalnám a 8-as kezdést.
10/10 anonim válasza:
Mindenképp reggel! Utána azt csinálok, amit akarok. Meg amúgy sem tudok úgy tanulni/készülni zh-ra aznap, hogy tudom, hogy el kell mennem időre otthonról (+kiszámolni, hogy mikor egyek, hogy ne legyek hangry😂).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!