Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi az esély hogy egy...

Mennyi az esély hogy egy pacemakeres ember elszakítja a vezetéket magában edzés közben?

Figyelt kérdés
Súlyzózhatok, a terheléssel nincs gond viszont az orvosom mondta hogy legyek óvatos nehogy elszakítsak magamban valamit, kulcscsont van nekem, régebben has tájékán volt. Illetve az ace gátlók, béta blokkolók mennyire veszik vissza a teljesítményt? A kezelőorvosom baxot válaszolni. 23f
2024. márc. 6. 17:06
 1/4 A kérdező kommentje:
4 éves korom óta van meg, 18 évesen szövődménytől kérdéses volt hogy megmaradok, 14 évesen beleguggoltam legalább 8 at a 80 kilóba keretben 6 hónap után, manapság 8 hónap után is kínlódom hogy súlyban fejlődjek.
2024. márc. 6. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
2024. márc. 6. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
ezt mintha én írtam volna ki,hasonló cipőben😂már mér szakadna el amúgy én nekem nemrég raktak kipihenek par hetet azt tolom ujra ha egy vezetestol kiszakad akkor mi van egy fekvenyomástól,vagy nagysúlyos vállból nyomással
2024. márc. 6. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Keresnék egy olyan sportorvost aki az orvosi reszen kívül az edzésben is képben van. Nem gyakoris valaszolokra, gyors talpalos személyi edzokre hallgatnék a te helyedben. Alapvetően minden ember számára hasznos a mozgás, valószínűleg neked is, de a modját egy szakemberre bíznám.
2024. márc. 9. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!