Az erőm miért nem nő?
Önmagában a tömegelés nem növeli a munkasúlyokat, pláne ha mindössze 4 kiló testsúly-gyarapodásról beszélünk. Ha kezdő szinten eltelik úgy 4 hónap, hogy nem jön a progresszió, ott valamilyen edzésprogramozási gond van. Látatlanban nehéz megoldást kínálni. Nem gondolkoztál még valamilyen célzott erőfókuszú edzésterven?
Leírnád az edzésterved?
Heti hányszor edzel? Hány sorozatot csinálsz egy gyakorlatból és milyen ismétlésszámokkal?
Igen tenyleg hiányos így tehát 18/L 170cm/62kg
Fekvenyomas:45-50kg
Felhuzas: 90kg
Guggolni rég nem szoktam már edzesterv meg igazából heti 4x eddzek ebből 2also 2felsotest a gyakorlatokbol 3-4kört szoktam 6-10ismetles szamba
Edzesterv egyébként a 2alsotest nap ugyanaz: román felhuzas,csipoemeles, labtolo magas láb tartással, combfeszito, és egy vadli
Felsotest 1: bicepsz: kalapács, egy kezes kar hajlitas, és a padon a hullámos ruddal, hátra: húzodzkodás szűken( szélesen nem megy:( ) lehuzas szélesen, egy kezes lehuzas,meg egy hat gyakorlat a nevet nem tudom, nagy ritkán felhuzas
Felsotest 2: fekvenyomas, vallbol nyomas,oldal emelés, és egy hátsó vall gyakorlat, tricepsz kötéllel, utána ruddal és végül egy kézzel szinten kötéllel
3-4 sorozat helyett csinálj 6 sorozatot mindenből.
És lehet hogy érdemes lenne szedned D-vitamint és magnéziumot. És esetleg még mellé valami light-osabb multivitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!