Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mièrt van az, hogy egy haverom...

Mièrt van az, hogy egy haveromnak eresebb a karja ugy, hogy kozbe az enyem izmosabb?

Figyelt kérdés
Mindketten edzunk ugye, mar egesz jo eredmeny van, en kicsit hamarabb kezdtem es izmosabb vagyok nala karon,labon,mellen,viszont neki eresebb a karja, es nem ertem hogy miert ha nekem kidolgozottabb. Nyilvan nem ez a legfontosabb, csak nekem is tetszik es mostanaba a csajoknak is bejon az eres kar, aztan erdekel h nekem miert nem olyan eres

2021. júl. 12. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy annyi minden, ez is erősen alkatfüggő. Keresztapukám gyakorlatilag a bőrén kívül hordja az ereit, pedig nem edz (régebben hobbi szinten focizott, de nem konditermezett, viszont nem gyenge), egyszerűen ilyen alkat. Egyébként nem mindenkinek tetszik az eres kar, a "túl eres" engem kifejezetten taszít.
2021. júl. 12. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Alacsonyabb a testzsirja a haverodnak.
2021. júl. 12. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Az izom nem mindig jelent nagyobb erőt. Nézd meg a világ legerősebb embereit, egyik testépítő bajnoknak sem lenne köze egyikhez sem. Nem ugyan úgy kell edzeni ha nagyon erős akarsz lenni, vagy pedig izom tömeget, térfogatot akarsz. Lehet ő inkább erősebb akar lenni, és jobban koncentrál arra, hogy erősödjön, mint a növekedésre.
2021. júl. 12. 22:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, 3as, ki mondta, hogy en a novekedesre megyek ra, nem az erosodesre, nem hiszem, hogy az eres karral lenne ennek osszefuggese
2021. júl. 12. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
31%
A sok rejszolástól beszáradt a karja, üzenem neki hogy felváltva mindkét kézzel nyomja mert lemarad a másik 🤣
2021. júl. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!