Igaz, hogy nem feltétlen kell külön karra edzeni?
igaz. senki nem tart pisztolyt a fejedhez hogy karozz.
ha fontos számodra a karjaid jólfejletsége, akkor érdemes külön is edzeni rá ha nem, akkor meg ne edz rá, ahogy számodra szimpatikus.
ő is csak az utóbbi 1-2évben engette el a karozást
de előtte hosszú évekig karozott.
és tudom, nem mentek össze a karjai de csak azért mert ahhoz hogy izmot megtarts sokkal kevesebb meló is elég, és a húzásokból-nyomásokból kap annyit a karja hogy ne veszítsen az izomtömegéből.
egyébként valóban lehetnek impozáns karjaid anélkül is hogy külön edzenél rájuk, de ha tudsz külön is foglalkozni velük akkor még impresszívebb lesz
7# Pedig naturál forma így ránézésre. De kitudja, manapság nehéz ezt megmondani így az "influenszerek" között.
Kérdező:
Ha fontos a kar, akkor karozz. Én nem csinálok heti 6 szettnél többet bicepsz/tricepsz. Én úgy gondolom, hogy ha fejlett kart szeretnél, akkor helye van az izolációnak és nem szabad csak a húzásokra és nyomásokra hagyatkozni. Pár szettet iktass be, fejlődj, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!