Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor diétázak vagy...

Most akkor diétázak vagy tömegeljek?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még a testépítésben, nem tudom hogy mit csináljak elsőnek. 17 vagyok , 176cm és 78kg, én nem érzem magam elhízottnak csak enyhén túlsúlyosnak. De azt tervezem hogy elsőnek megpróbálok minnél több izmot felszedni és utána leszálkásítani, tudom hogy úgy vesztek az izomból is de az nem baj mert küzdősportolok oda pedig nem kell annyi. Szerintetek hogyan kezdjek neki? Vagy van valaki aki ugyan így küzdősport( kick boxolok) mellett jár GYM-be? Akkor örülnék ha leírná a tapasztalatait. A válaszokat előre is köszönöm.

2023. nov. 30. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Egyél szinten tartási kalória alatt 2-300 kaloriával magas feherjebevitellel. Szep lassanfogsz izmosodni es szep lassan zsirt leadni.

Kehdokent sokan atesnek a tomegeles tuloldalara havi 1-2 kilokat szednek fel es az mind zsir. Raadasul sokkal nehezebb leadni

2023. nov. 30. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hova diétázni 78 kilósan?🤦‍♀️
2023. dec. 1. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:

2#

Lehet, hogy 78kg, de 176cm..

Kérdező:

Azt tudom én is tanácsolni, amit az 1# válaszoló írt, vagy pedig szintentartásnyi kalória, magas fehérjebevitel.

2023. dec. 1. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 2# Nem vagyok egy magas ember, és mindig is kövér voltam, így lehet hogy én is bele képzelek valamit. Nem szeretnék megint kövér lenni.
2023. dec. 1. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
En csinaltam egyutt is a 2ot jopar evig, de a kondi kicsit hamarabb kezdodott. Mikor mar versenyszinten meloztam vissza kelett venni a gyurasbol elegge mert mar ramszolt az edzo.. ott meg a sulykorlatok is szamitanak. Am sztem ha bunyozol amugy is a szalkas testalkat a nyero
2023. dec. 2. 07:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Versenyszinten boxoltam*
2023. dec. 2. 07:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt annyira szálazni.Kezdőként máshogy mennek a dolgok.Lehet hogy diéta nélkül is izmosidsz és zsírt vesztesz.Később ugyis kialakul egy nagyjából állandó testzsir százalék.Akkor ráérsz finomítani.Én elkezdenék tömegelni
2023. dec. 4. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!