Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv! Hogyan tömegeljek?...

Üdv! Hogyan tömegeljek? Leginkább hasra hízom nagyon! Nem szeretném,hogy ha nagy hasam lenne! Tudom,hogy kb 300kalória többlettben kell lenni,ahhoz,hogy ne hízzunk el! Még valami segít?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Unom az ismétlődő kérdéseket. Tényleg nem lehet beírni a keresőbe, hogy "tömegelés"? Nem rosszból, csak szerintem ezt kérdezték már előtted tucatnyian, a válasz meg ugyan az.
2023. ápr. 11. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell 300 többlet sem feltétlenül, ha te úgy érzed jobban ismered az anyagcseréd és így is nő a hasad. 300-at azért szoktak írni hogy biztosan stabil legyen a kalóriaplusz. Állj neki kísérletezni.
2023. ápr. 11. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez max tampontnak jo, ugyis magadra kell alakitanod a kajat meg edzest.
2023. ápr. 12. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egyéntől függ.

A 300-as többlet sem egy varázsszám, ami mindenkire érvényes lenne..

Ha 180cm és 80kg (vagy e felett, tehát magasságod felett) vagy, akkor én a 300-at is sokallom, mert ez havi szinten is több, mint 1kg pluszt jelent.

Ha a magasságod alatt vagy jóval, akkor én azt mondanám, hogy mehet még bizonyos esetekben a 300-500 is, mert egy 180cm 60kgos fizikumra még a zsír is esztétikus..

Mondjon bárki bármit, de az, aki vékonyan kezdi, sokkal jobb, mert ha jól csinálja, akkor egy szálkásítást megtud spórolni.

Tehát, ha nem vékonyan kezded, akkor egy szálkásítás így is úgy is kell majd, ez majd attól függ, hogy mennyire bírod mentálisan a zsírosodást. (Én nem bírtam, 170cm 72kgnál kezdtem többletbe lenni.. :D)

2023. ápr. 12. 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!