Mennyi idő lehet visszaépíteni egy olyan testet a Survivor után, mint Kornélé volt?
Figyelt kérdés
Ilyen 1-1,5 hónap extrém körülmények után?
Egyáltalán menny idő után szabad újra kezdeni a komoly súlyzós edzéseket egy Survivor szintű éhezés után?
A mérlegelés szerint 95 kgról 79-re fogyott 30 nap alatt.
2023. nov. 11. 18:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem néhány hónap alatt vissza tudja szedni azt a tömeget
2/7 A kérdező kommentje:
Abból a 16 kgból, mennyi lehet izomveszteség?
10-12?
Hónapok alatt?
Hát nem tudom.
Persze az se mindegy mikor kezdi újra az edzést, de nyilván nem olyan, mint aki 0ról kezdi az edzést.
2023. nov. 12. 12:12
3/7 anonim válasza:
Par honap. Tol egy kurat es kesz
6/7 anonim válasza:
Egy 6 hetes kúra, napi 5000 kcal és ugyanott lesz mint mikor bement. Remélem nem gondoltad h naturál.
7/7 anonim válasza:
semennyi idő,nekem volt fél éves kihagyasom serules miatt Trt ment ez ido alatt is,alig alig vesztettem valamit,gyorsan vissza jon ez max egy hónap,elkezdeni szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!