Az egész éves munkám ment így a levesbe?
Szerettem volna kis izomtömeget magamra szednem, mert nagyon vékonynak éreztem magam. 1,5 éve kezdtem el edzeni kb.
Az elmúlt egy hónapom viszont maga volt a pokol. Kezdődött egy betegséggel, lázzal, amiből 1-2 hét volt, mire teljesen kijöttem. Edzeni nem nagyon mertem, mert nem akartam visszaesni egy komoly, több fogat érintő szájsebészeti beavatkozás előtt. Megtörtént a műtét, orvosom javaslatára 1 hétig nem edzettem, de most sem fogok tudni, mert komplikációk léptek fel, szóval utókezelésre lesz szükségem. Ehhez hozzájön az, hogy az egyik szülőm kórházba került, szóval mindent egybevéve, esélyem sem volt arra, hogy ha már nem edzek, akkor legalább rendben legyen az étrendem. Főleg úgy, hogy ugye zéró tejtermék, ami az én fehérjebevitelemnek egy jelentős részét kiadta. A lényeg, hogy ezidő alatt fogytam nagyjából 3.5-4 kilót, kb pont annyit, amennyit év eleje óta sikerült magamra szednem.
Ez azt jelenti így, hogy kb az egész éves munkám a kukában végezte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!