Konditeremben mennyi időt lehet maximum eltölteni?
Figyelt kérdés
Nemrég fedeztem fel a különböző kerékpáros alkalmazásokat, amiket egy okosabb szobakerékpárhoz kapcsolva használhatunk, így olyan érzésünk lehet a szobabiciklin ülve, mint ha élesben mennénk.
Tehát csak a szobabicikliket használnám, viszont általában 70-80 km, vagyis 2-3 óra alatti edzéseket ritkábban csinálok, de gyakori, hogy ennél is több a táv. Ennyit lehet a termekben tartózkodni?
2023. okt. 27. 09:10
1/5 Rosszlovas válasza:
Minden teremnek saját szabalya van erre...
Nálunk a korlátlan bérlettel napi egyszeri belépéssel bármeddig lehetsz benn.
Alkalmas belépővel 2 órát.
Kérdezd meg a kinézett termet, az a biztos!
2/5 anonim válasza:
Én nem kevés teremben edzettem már életemben, de sehol nem volt megszabva bérleteseknek időkeret. A jelenlegi terem is tele van olyan csávókkal, akik a komplett szabadnapjukat ott töltik, 4-5 órát simán maszatolnak bent. Napijegyesekre van csak korlátozás, azt hiszem 3 óra.
3/5 anonim válasza:
én is eddig akárhány terembe voltam mindig meg voltak azok a tipikus emberek akik lejöttek délelött tízkor aztán ott voltak délután háromig és soha nem szólt rájuk senki mert bérletesek voltak
4/5 anonim válasza:
A konkrét termet kérdezd. Nem ritka az olyan terem ahol a "korlátlan" bérlet drágább. Honlapjukon fenn kéne lennie.
5/5 anonim válasza:
Itt nem abból fog fakadni konfliktus, hogy 2-3 órát vagy konditeremben, hanem hogy 2-3 órát foglalsz egy gépet, és más, aki ugyanúgy fizet a bérletéért, nem tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!