Jó ha így kezdem el az edzést?
26 éves lány vagyok, sajnos eléggé tunya. Sosem voltam sportos ember, már gyerekként is inkább számítógépeztem.
Nyilván nem vagyok egy modell alkat, de azért 100 kiló sem... valahol pont félúton a kettő között :)
Szóval nem nagyon szoktam manapság sem sportolni, kutyámmal sétálok napi 1-1.5 órát.
Viszont már azt vettem észre magamon, hogy eléggé elgyengültem, szóval nincs erőnlétem, főleg a karomban, vállaimban (pedig a kutyám 45 kiló, őt azért meg kell tudnom tartani, és meg is tudom).
De tényleg annyira nincs erő a vállaimban hogy megcsinálok kb 10 vállkörzést meg karkörzést és már fáj is! Szóval arra gondoltam valamit kicsit edzenem kellene rá.
Találtam ezt a weboldalt:
Gondoltam akkor ezeket a mozdzlatokat kezdeném el csinálni. Van két 1-1 kilós zsúlyzom is még régebbről.
Csak igazából azt nem tudom, hogy egyből kezdhetnék os ezekkel? Mint írtam 10 sima kis vállkörzés után már leszakad a vállam. Úgy gondoltam, kezdésre kb 1 hétig napi 2-szer csak sima vállkörzést, karkörzést csinálnék, hogy valamennyire "bemelegedjen" a vállam, mert a fenti mozdulatokból jelenleg 1-et tudnék csak 10-szer megcsinálni, utána biztos meghalnék :D
Ez így nagyon hülyeség?
Nem akarok kigyúrt vállakat, csak annyit hogy ne legyek ennyire tunya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!