Miért elvárás a személyi edzők felé a megfelelő fizikum?
Attól még, hogy ők úgy néznek ki, mint egy szétfolyt krumpli vagy mint egy 14 éves, aki mobbing áldozata az iskolában, birtokában lehetnek annak a tudásnak, ami ahhoz kell, hogy az ember profi testépítő legyen, annak a tudásnak meg pláne, ami egy általános egészséges életmód kialakításához kell.
Szerintem sokkal lényegesebb referencia az ügyfélköre, és azok fejlődése (persze ezt is kritikusan kell szemlélni, mivel nem ismerjük őket).
Lásd labdarúgás: a legnagyobb edzők közül sokan csapnivaló játékosok voltak, vagy épp teljesen hiányzik a focista múlt. És most a legmagasabb szintekről beszélek, nem a Fejér megyei másodosztályról.
Felfogás kérdése.Nem állítom hogy egy telibexart búvárruha,aki tizpercenként elszív egy cigit,ne lehetne egy zseniális elméleti szakember!
Én a magam részéről azt gondolom hogy nem kell,hogy egy durván kipattintott mr olimpia legyen,de azért legyen valami forma,vagy legalább látszódjon hogy valamikor penge volt az illető,és letett az asztalra valamit.
Az edző mutasson példát is szerintem.
A kliensnek ez is adhat motivációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!