Ha rájönnél, hogy amilyen te vagy, arra nincs szükség a világban, akkor mit tennél?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Idomulnék a világ igényeihez, hogy sikeres lehessek, de ezzel lehet, hogy meg kéne erőszakolnom magam
Maradnék, aki vagyok, de ezzel vállalnám a kirekesztettséget
23 szavazat
1/12 anonim válasza:
Senkire nincsen szükség a világban tulajdonképpen.
2/12 anonim válasza:
Idomulnék a világhoz, de csak annyira, hogy tükörbe tudjak nézni hányinger nélkül!
Nyilván nem külsőségre értettem!
3/12 anonim válasza:
Ellennék a saját világomban. Az egész világhoz úgysem lehet idomulni.
4/12 anonim válasza:
Tulajdonképpen mondjuk megbontanám kicsit a világot.
Sokan voltak,akik csöviből elnökök lettek,és öltönyben döntöttek komoly dolgokról.
Sok embernek van elég ereje ahhoz,hogy köveket mozgasson meg.
Tuti nem érezném ferrnek,és változtatnék valamin a kedvükért.
6/12 anonim válasza:
Story of my life.
Várom a végét.
7/12 anonim válasza:
Ezt eddig is tudtam... Idomulnék.
8/12 anonim válasza:
Nem igazán érdekel a világ meg a társadalom. Csak saját magam.
9/12 anonim válasza:
Nem idomulnék. Szemben az árral. Nem rossz ám kirekesztettnek lenni. Kívűlről objektíven látod a tömeget a többséget és olyat vehetsz észre amit más, aki benne van a tömegben nem. 😉
10/12 anonim válasza:
Az egyesnek abszolút igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!