Mi az amit nem szívesen vásároltok meg, de mégis meg kell venni?
Figyelt kérdés
pl boltban, bevásárlás alkalmával
Kinél mik azok, amit szívesen nélkülözne?
2022. máj. 24. 08:55
1/11 anonim válasza:
Az ételen kívül szinte minden. A WC-papíron is úgy spórolok, hogy inkább veszek egy 100-as zsebkendőt. Nem költök felesleges kütyükre, nincs TV-m sem. Egyedül internetet fizetek, a telefonom is egy egyszerű modell, ami épp arra jó, amire kell. Nálam nincsenek státusz-szimbólum hajkurászások. De az is tény, jobban kijövök a pénzemből, mint a magyar átlag, pedig nem fürdök húszezresekben én sem.
3/11 anonim válasza:
Boltban nincs ilyen. Nekem a biztosítások az a kategória, amit sose kötnék, ha bizonyos dolgokra (jármű) nem lenne kötelező.
4/11 anonim válasza:
Boltban nem igazán van. Nekem a fodrász ilyen, rühellek járni, csak sajnos egyedül nem tudom jól levágni a hajam.
5/11 anonim válasza:
Le lehet pontozgatni, de az átlag magyarnak nincs még egy alapvető pénzügyi kultúrája sem. Szórja a pénzt mindenre, aztán megy a sírás, hogy két nap alatt elmegy a fizetés. Anyámék voltak ilyenek. 180 ezres fizetésből csak 60-at cigire költöttek a faszijával, aztán ment a panaszkodás. Igen, az való igaz, hogy 180 ezer nem valami sok egy hónapra, de könyörgöm, ők nem fizetnek albérletet, falun laknak, saját tulajdonú házban! Nincs hitel már, csak a kisebb csekkek. Állítom, az emberek többsége, ha 5 milliárdot nyerne a lottón, az is kifolyna a kezükből maximum 1 év alatt.
7/11 anonim válasza:
Miután kiszúrták az autóm kerekét, nem nagy kedvvel vettem új gumikat 50+ ezerért.
8/11 anonim válasza:
Miert nem szivesen? Hogy ertve? Ami kell, azt ugy veszem meg, hogy nincsenek ellenerzeseim. Nem ertem a kerdest.
10/11 anonim válasza:
Fogkrém, tusfürdő, eldobható borotva, mosogató és mosószerek, szivacsok, zacskók, bálaháló, járműalkatrészek (üzemanyag és kenőanyag szűrők, légszűrők és egyéb kopó alkatrészek, akkumlátorok, gyujtógyertyák, kenőanyagok, stb.)
Ezeket azért nem, mert nem tudok mit kezdeni a visszamaradó hulladékaikkal. (A szomszédom az övéit elégeti és bűzével mérgezi a környezetét és ilyenkor már levegőt sem szeretek venni.)
Üzemanyagot sem szeretek venni, az áramos közlekedés jobb.
Kacatokat sem szeretek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!