Egy kis piackutatás! Milyen dolgokat vásároltok szivesen a kedvenc filmeitekhez/sorozatotokhoz/animéitekhez kapcsolódóan?
Ugy gondoltam belekezdenék egy ilyen jellegű vállalkozást, grafikushoz méltó izléses termékekkel.
Persze csak ha van rá igény, nagy létszámban.
Nagyon kevés olyan dolog van, amire költök ezzel kapcsolatban, nem vagyok ilyen nagy műkincsgyűjtő. Általában olyan dolgok érdekelnének, amik hasznosak és nem állnak a polcon és fogják a port pl: bögre, pizsama, póló, zokni, könyvjelző, ilyesmik.
Van egy Harry Potter plüssöm, de az kivételes :D
Tinik csak vesznek,nem?
Gondoltam ruházatokra, csak azt nem igazán én csinálom. Az nem olyan. Az animések körébe népszerű a kulcstartók, kitüző én meg gondoltam falmatricára.
De persze akkor marad a hasznos cuccok, ha arra van igény.
Persze, hogy nincs de a szüleik adnak. A vállalkozóknak jól jön, a szülnek kevésbé szerencsés, de azt vettem észre h még a szegényebb családokból is a gyerek elmegy vásárolni ilyen dolgokat.
#6 amilyet szeretnél, ha vennél ilyet. De ez olyan kis apróság so ha jól megy az üzlet, be tehetek a csomagba ilyet. De van a sakurazaka az olyan animés/kpopos bolt. Na annak a stílusa nagyon nem tetszik. Kicsi a közösség megértem nem telik nagyobbra, de talán ha adnának a termék kinézetére akkor több vevőjük lenne. Nekem kissé mocskos hatást kell mikor ránézek egy-egy árujukra. (Sry a kifejezésért)
Nem csak tinik, sok ember vesz ilyeneket, illetve a gyerekek is szeretik, én ha veszek is inkább tényleg olyat, aminek látom is értelmét.
Ráadásul az ilyen "merch" cuccok ajándéktárgyaknak is jók, egymásnak hamarabb megveszik az emberek az ilyesmit a tapasztalatom szerint.
A legtöbb ilyesmit én is ajándékba kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!