Egy kis piackutatás! Milyen dolgokat vásároltok szivesen a kedvenc filmeitekhez/sorozatotokhoz/animéitekhez kapcsolódóan?
Ugy gondoltam belekezdenék egy ilyen jellegű vállalkozást, grafikushoz méltó izléses termékekkel.
Persze csak ha van rá igény, nagy létszámban.
Én dekoratívnak látom az értelmét. Hogy annak jó. Jól néz ki a lakásod, reggel mikor felkelsz az első amit megpillanthatsz egy olyan filmnek a festménye ami sokat jelent neked. Ami akár megváltoztatta a gondolkodás módodatt.
Vagy hordhatnád, mert büszke lehetsz arra, h milyen ember lettél a film után. Mert ugyebár vmit változtatt az emberen. A nőknek rengeteg tákájuk van és bár elegánsak egy filmes táska is lehet az,persze akkor a minta kicsiben van. Van egy főzös anime: shokugeki no soma (vmi ilyesmi) na arról nekem kéne egy óriás matrica a konyhába...
Szóval rengeteg ötletem lenne, csak az a lényeg, h vegyék.
Hisz nem akarok egy olyan pulover mintát készíteni, amit nem vesznek meg és én sem szeretem a mintát. Ez a kivánság lista esetén fordulna elő, amit szeretnék is bevezetni.
Köszönöm a véleményed! 🙏
Akkor úgy látszik, nem mindenkit. Mondjuk attól is függ h milyen témájut nézel. Én pl. Csak tanulságosat tudok nézni, de vki meg egy olyat néz amitől nekem leszárad az agyam, mert egyszerűen annyira értelmetlen volt, h csak az idö ment vele. Mégis felruházza magát a sorozattal kapcsolatos dolgokkal 🥴 persze nem baj, így megtudtam h nem mindenkit érdekelnek annyira vagy hasonló.
Tákából mit gondolsz #12-es egy vászontáskára? 🤔 hasznos abból a szempontból miket felsoroltam már és egyre népszerűbb lesz.
Szerintem ha ilyesmibe belekezdesz, akkor nem előre, nagy mennyiségben legyártott cuccokban érdemes gondolkodni, hanem egyedi megrendelések vállalásában. Máskülönben a nyakadon maradnak.
Vagy olyasmiket kell gyártani, amik univerzálisan minden (vagy majdnem minden) embert megszólítanak, és nem ennyire specifikusak.
Amúgy én egyedül a hús-vér pasikat venném meg néha sorozatokból, de őket sajna még te sem fogod tudni legyártani. :)
Talán az egyetlen filmes cucc, amit megvennék, felnőtt létemre is, egy az eredetihez hasonló Tévé maci.
Igen, lehet nem kéne előre gyártani, de vmivel hirdetni kéne🤔 elöszőr vmi értéked adok ami nem fölös költség nekem se. De vhogy bele kell kezdeni.
És mire gondolsz, hogy specifikus téma? Mivel olyannak nem kéne lennie, h minden embert megszólít. Olyan nincs. Kell egy célközönség. Itt pl a film fanok.
De persze nem baj ha nem jön össze az üzlet, van ennél értelmesebb tervem is. Csak még tini vagyok 😁 és ki kell tanuljam a szakmát iskolán kívül, mert ott aztán nem tanítanak arra ami ténylegesen kell 🥴
De, vannak témák, amik minden embert megszólítanak, pl. szezonális ünnepek, karácsony, húsvét, Valentin-nap, anyák napja. És olyan általános, főleg gyerekkori élmények, amik a legtöbb embernek jelentenek valamit, korától függetlenül.
A filmek, sorozatok szerintem amiatt nem jelentenek jó témát, mert végtelen mennyiségben jelennek meg, merülnek feledésbe, nincs már az, mint 30 éve, amikor volt két tévéadó, nem volt internet, és a sorozat kb a Szomszédokban és a Dallasban merült ki.
Ekkora filmes piacon, ami most van, nincsenek univerzális témák. Talán csak a Csillagok Háborúja, Indiana Jones, és pár hasonló nagy klasszikus. De azokhoz meg eleve annyi ajándéktárgyat gyártanak, hogy csak kevesen fogják éppen a tiédet megvenni.
Hm igy igaz. 🤔
Ez így akk nagyon benéztem. Mert eleve csak ázsiai fanoknak szólt volna így terjesztettem ki akkor mindenre. És ha ezt te nem mondod #16 akkor rengeteg pénzt dobtam volna ki valószínű 😳 nagyon nagyott bukhattam volna.
Szóval ezer hála és köszönet a felvilágosításért.🙏
Szerintem az ötlet nagyon jó, csak a témaválasztás nem az, vagy legalábbis nem lehet csak erre korlátozni. Javaslom, nézz körül a Meskán, a Vaterán is. Sok hozzád hasonló kreatív-hobbi alkotó árulja ott a termékeit.
Nem életképtelen az ötleted, csak szélesítsed a látókörödet, abban, hogy miket csinálsz.
Szia!
Én személy szerint bögrére, kitúzőre, telefontokra, és esetleg 1-1 pulcsira adok ki szívesen pénzt. Mondjuk azt nagyon bírnám, ha tudnék Életrevalók filmrészletes hűtőmágnest venni pl :) De nem tudom az ilyen mennyire kivitelezhető.
Amúgy sok sikert, ha belekezdesz! És ha ugyan 1 év múla is, tök jó lenne, ha bedobnád majd ide az elérhetőséged, ahol le lehetne adni a rendeléseket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!