Mi a kedvenc filmezek és sorozatotok?
Rekviem egy álomért
Breaking Bad
21/f
Konkrétan kedvenc nincs, de ami hirtelen eszembe jutott:
Film(ek): Forrest Gump/Hét élet
Sorozat(ok): Supernatural/Dark
26/F
Én nagy sorozatos vagyok, szóval abból van egy pár...
Film: Charlie Chaplin: Modern idők
Sorozat: Shingeki no kyojin, Breaking ban, La casa de papel, His dark materials, JoJo's Bizarre adventures, A tanár, Band of brothers, Misfits
Most soroljam fel az összeset, ami kedvenc? Na, jó, kettőt-kettőlt ideírok:
Sorozatok:
A szolgálólány meséje
Váratlan utazás
Filmek:
Robin Hood, a tolvajok fejedelme
Jöttünk, láttunk, visszamennénk
Sorozatok:
Agent Carter
Supergirl
Euphoria
The Handmaid’s tale
Sherlock
Agents of Shield
Arrow
Jessica Jones
Filmek: hát ez nagyon nehéz döntés de talán a Deadpool és a Spiderman far from home. De nagyon szeretem a Johnny English-t ès a Let it snow-t is.
16/L
Rengeteg sorozatot láttam már, de a 3 "alap" számomra, amit életemben az első között kezdtem el nézni, az a Vámpírnaplók, a Teen Wolf és a Pretty Little Liars. Meg talán a The 100. Szóval ezek így alapból különleges helyet foglalnak el a szívemben, mert ezek így az első sorozatok, amiket valaha néztem, és na, már kiskorom óta néztem ezeket. :D
De ezeken kívül még az Anne with an E-t is imádtam, a Sirent is.. igazából elég nehéz konkrétan kedvenceket mondani, mert nagy sorozatfaló vagyok.
Filmek közül meg nincs kedvencem, nem szoktam filmeket nézni, csak kb. szökőévente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!