Naturál vagy?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 15:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, sosem fogyasztottam semmi illegálisan hozzáférhető szert.
Jelenleg igen, de már volt, hogy fogyasztottam illegálisan hozzáférhető szereket.
Nem, jelenleg is fogyasztok illegálisan hozzáférhető szereket.
25 szavazat
2/7 anonim válasza:
Én sem, mert én kreatint szedek.
3/7 anonim válasza:
Igen, és semmi értelmét nem látnám kokszolni. Amúgy se valami erős a csontozatom (gerincem), ízületeim. Ha 50-60 évesen is ez lesz még a mániám akkor esetleg teszto
4/7 anonim válasza:
Naturál vagyok
De a kreatint és a fehérjét tolom
5/7 anonim válasza:
Igen, és az is maradok. Nekem nem adna annyi +-t az, hogy szteroidozzak.. Nem vagyok versenyző. Akinek pedig nincsenek versenyzési céljai, na ott nagyon elborult mentális állapotnak kell lenni, hogy csak azért kokszolj, hogy jól nézz ki a strandon..
6/7 anonim válasza:
Mar evek ota. Elotte volt 3-4 kuram jopar fele cuccal
7/7 anonim válasza:
Nem áldoznám fel az életemet azért hogy izmosabb legyek. Természetes izomszint nekem bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!