A konditermi edzésben, testépítésben mennyire lehet fejlődni?
Nemrég kezdtem el (edzővel), előtte nem sportoltam. Tudom, hogy nagyon sok alázat és kitartás kell, de érdekelne, hogy mennyire lehet fejlődni, hogy mondjuk X hónap vagy év múlva én is a nagy súlyokkal dolgozom, ha kitartó vagyok?
Hiába tudatosítom magamban, hogy nem szabad feladni, amikor én az egyik legkisebb súlyt használom, majd utána odajön a géphez egy csávó (akinek akkora karja van, mint az én combom kb) és rárakja magának az több 10 kilót, akkor kicsit elgondolkodom, hogy van-e értelme ennek, eljuthatok-e oda munkával én is, vagy egyszerűen én ennyire vagyok képes...
"Gyenge vagyok és kész"
Akkor ne itt vergődj, hagyd abba a francba oszt ennyi :D
Letudva. Keress más elfoglaltságot, hobbit.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! :) Igen, azt tudom, hogy több év, ezért is írtam, hogy sok alázat, munka és kitartás kell hozzá. Edzővel kezdtem el dolgozni, pont ezért, hogy legyen értelme, ő segít az étkezésben (miket, mikor), a gépek használatában, motivál. Az anatómiai tudással nem lesz gond szerintem, mert orvos vagyok :D Esetleg tudnátok edzéssel (elmélet, táplálkozás, fehérjebevitel stb) kapcsolatos weboldalt, könyvet, youtube videót ajánlani, ami megbízható? Mondom, segít az edző, de szeretnék utánaolvasni is, mert nyilván edzésen korlátozott az idő, amit erről tudunk beszélni.
Köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!