Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért kezdtél el kondizni? Mi...

Miért kezdtél el kondizni? Mi volt a kezdeti motiváció?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
3: Ez milyen impresszív🏋️💪🏻. Az osztálytársaim között volt egy gyúrós skinhead, meg egy alacsony, de nagyon kipattintott atletizáló gyerek, és az ő példájukat követtem.
2023. aug. 12. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt ülőmunkát végzek ezért napközben nem nagyon mozgok és kellett valami ami átmozgat és segít abban hogy egészséges maradjak.

Másrészt magas vékony férfiként úgy néztem ki mint egy piszkavas és szerettem volna ha nem úgy néznék ki mint aki most jött ki kemóról

2023. aug. 12. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta a testösszetétel mérésen aki mérte, higy ha még 3kg izmot magamra szednék, az milyen jól nézne ki (azzal elernem izomban a "magas" kategóriát), azóta ez a célom, kíváncsi vagyok, hogy mutatna rajtam.
2023. aug. 13. 09:40
 14/16 anonim ***** válasza:
és ezt mikor mondta?azóta nem erted el?
2023. aug. 13. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Régen apám edzett, otthon van egy kis házi konditermünk rendes súlyokkal, rudakkal, fekvenyomópaddal, stbb.. körülbelül 9-10 éves koromban azt mondta hogy próbáljam ki.

Azóta történt pár dolog, néha abbahagytam, újrakezdtem stbb.. De teljesen sosem adtam fel, azóta is edzek.

Okom, célom nincs, de valamiért nem is érzem szükségesnek, egyszerűen csak csinálom.

2023. aug. 14. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Illetve a motivációm egy idézet, valamiért nem tudom kiverni a fejemből:

"Gyengének lenni nem szégyen.

De gyengének maradni igen!"

2023. aug. 14. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!