Az ő fizikája hozható káros szerek nélkül is, teljesen naturálként, közepes (nem a legtökéletesebb) genetikával? Fényképek alább!
Illetve (ha igen a válasz) valóban minumum nyolc-tíz év ezt elérni - ha teljesen naturál az illető?
Nagyon jó genetikával sok embernek egy élet munkája volna ez.
legtöbb ember nem tud ilyet hozni natúrban, 3. GIF linken látszódik mikor mozog.
Esélyes hogy van benne segédhajtóerő a fehérjén kívül is, mert tömör,eres,bevan töltve,mégis tagolódik az izomzat ezek mellé.
Szerintem hozhato persze nagyon nem mindenkinek. Valakinek lehet 4-5ev alatt is megvan.
Es most akkor indulsz a terembe es nyomod 5-10 evig meg figyelsz minden nap a kajara? 😀 Ha meg aztirjuk, h nem elerheto akkor nem is fogsz edzeni?
Hát utolsó, most aztán fogós kérdést tettél fel! :) Nem is tudom mit válaszolhatnék erre... Mármint milyen valóban "jó" választ adhatnék.
Szerintem (de ez szigorúan egyéni észrevélemény) ennél kevésbé látványos izomzat (hogy is szokták mondani? strand-fazonnak talán?) nem, vagy nem eléggé látható sok embernek.
Feltételezem most többen minden rossznak lehordanátok, amiért nem a sportot, nem az egészségre való törekvést helyezem előtérbe. Éppen igazatok is van, igazatok is lenne ezzel kapcsolatban, de nekem mégiscsak elsőbbséget élveznek ezek a fránya felszínes külsőségek.
Persze ha ez a sport egészséget is ad mellé, annak én nagyon örülök! :)
Simán hozható naturalban.
Jó oké, annyira nem simán, de ez az izomtomeg hozható.
Viszont igen, évek munkaja, bár függ a kezdeti állapottól is, hol tartasz.
Lehet egy év, de lehet 4 is ehhez merten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!