Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőterem használat! Mi a...

Edzőterem használat! Mi a véleményetek, mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés

:) helyzet. Adott egy elég modern edzöterem, mely nevezzuk csucsidejében elég sok roma szarmazasu fiatalemberek latogatasanak orvend. Kb 14-20 evesek. Tesó gyereide és társai. Mégis kinek lenne kedve veluk edzeni, privatszferaba engedni oket. Tipikus.mennyi van meg battya es stb. Ha nem szolsz oda nevezzuk "csicska" vagy ,es gyáva,gyenge. Ha odaszolsz, hogy bocsi de nem ismerlek s nem is szeretnelek, mivan mit kepzelsz kemeny vagy stb. Nyilvan nem mindegyik rossz de amenyik igen az nagyon. Te egyedul vagy, ök 5-en, 7-en. Tipikus. Ez esetben mit szoktatok csinalni? Hiaba vagy kedves normalis valemelyik ugyis betalal egy beszolassal.

Nekem is volt hozza "sikerem" teso ez nem szabalyos es tarsai dumaval, holott ők a gyakorlat nevet sem tudtak megnevezni. Oke hogy van biztonsagior szemelyzet,stb, de mivel nem sertik a hazirendet, "csak" kotekednek, ez ellen egybol ha nem fajul tetlegessegig nem tesznek semmit.

Ha ilyennel talalkoznátok, mit tennétek hogy viszonyulnátok hozzájuk? Koszi. (Ferfi vagyok amugy. )

2023. aug. 5. 18:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a termek nagy része szerintem már be van kamerázva, tehát komolyabb atrocitásnál dokumentálva van minden.

Pár hónapja volt a médiában, hogy szintén norvég cserediákok belekötöttek egy srácba egy teremben, de pechjükre pont egy szabadnapos rendőr volt.

2023. aug. 5. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Lehet nyugodtan lepontozni... Gondolom mind nyiregyiek vagytok...

De akkor is kamu a sztori mert egyik terembe sincs biztosági őr csicskák...

2023. aug. 5. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

ilyenről még én se hallottam h biztiőr van a konditeremben :D

másrészt ha valaki rendszeresen kötekszik a vendégekkel, és ezt jelzik is a konditerem felé, előbb utóbb kitiltják az illetőket.

harmadrészt azért az nem egy tragédia h pl megkérdik h mennyi van még báttya

én ezen max elmosolyodnék és válaszolnék

" teso ez nem szabalyos ez már gázosabb, de senki nem fog összeverni ha azt mondod neki h nem baj ez így nekem jó vagy ilyesmi

az a baj hogy összesz*rod magad már attól is ha egy barnább bőrű ember rád néz

nem emberevők ők sem. ha normális vagy velük ők is azok veled.

most az edzőtermi közegről beszélek, nyilván ha egy néptelen utcán mennek oda hozzád h mennyi az idő akkor ez nem állja meg a helyét :D

2023. aug. 5. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
10-esnek igaza van, kérdező kamuzik. Én miskolci vagyok tejfehér magyar srác és az összes nagy terembe jártam már a városban de ilyennel sose találkoztam. Bizti őr eleve hülyeség, ugyan már… Az meg h a cigányok rendszeresen kotekednek megint csak baromság, egyszer nem láttam ilyet 10+ év alatt. Pedig a borsodi cigányok a tiregyieket is lenyomják de akikről te beszélsz az eleve nem jar terembe se.
2023. aug. 6. 00:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát, akkor maradt a tettlegesség.
2023. aug. 6. 10:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Ok, mindegy. Szimplan rasszista vagyok. Nem szeretem a romakat. Es azt sem aki igen. Ez is egy velemeny.
2023. aug. 6. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:
18%

"Nem szeretem a romakat. Es azt sem aki igen. Ez is egy velemeny."

- Rendben. Ezzel a mentalitással kb azt éred el hogy mindenhonnan kifognak utálni,és szerintem nem ok nélkül kötnek beléd a teremben sem...

Nem szereted a romákat. Oké. De ezt az előítéletet tartsd meg szerintem. Én sem rajongok értük amelyik olyan semmittevő és kötekedő de nem hangoztatom.

Az meg hogy valaki "szereti" a romákat ahhoz semmi közöd szerintem...

2023. aug. 6. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
En Pesti vagyok meg tizeneve edzek (nagyon ritka h beprobalkoznak), de sajna neha megesik ott is mint mindenhol. 1-2 beszolason, meregestesen kivul meg nem volt komolyabb. Szerencsere ezek a kotekedos csicska fajtak nem edzenek tul rendszeresen.. de ja, a jelenletuk is zavaro. Ha szolnek vagy elesedne a dolog kiraknak oket egybol
2023. aug. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!