Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőterem használat! Mi a...

Edzőterem használat! Mi a véleményetek, mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés

:) helyzet. Adott egy elég modern edzöterem, mely nevezzuk csucsidejében elég sok roma szarmazasu fiatalemberek latogatasanak orvend. Kb 14-20 evesek. Tesó gyereide és társai. Mégis kinek lenne kedve veluk edzeni, privatszferaba engedni oket. Tipikus.mennyi van meg battya es stb. Ha nem szolsz oda nevezzuk "csicska" vagy ,es gyáva,gyenge. Ha odaszolsz, hogy bocsi de nem ismerlek s nem is szeretnelek, mivan mit kepzelsz kemeny vagy stb. Nyilvan nem mindegyik rossz de amenyik igen az nagyon. Te egyedul vagy, ök 5-en, 7-en. Tipikus. Ez esetben mit szoktatok csinalni? Hiaba vagy kedves normalis valemelyik ugyis betalal egy beszolassal.

Nekem is volt hozza "sikerem" teso ez nem szabalyos es tarsai dumaval, holott ők a gyakorlat nevet sem tudtak megnevezni. Oke hogy van biztonsagior szemelyzet,stb, de mivel nem sertik a hazirendet, "csak" kotekednek, ez ellen egybol ha nem fajul tetlegessegig nem tesznek semmit.

Ha ilyennel talalkoznátok, mit tennétek hogy viszonyulnátok hozzájuk? Koszi. (Ferfi vagyok amugy. )

2023. aug. 5. 18:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Komoly terem lehet, ahova biztiőr személyzet kell.😀

Amúgy keresnék egy másik termet, francnak van kedve, sok IQ nuku dzsipóval együtt edzeni.

2023. aug. 5. 19:02
 2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj a városban minden terem tele van veluk. Legtobb helyen mar van ör.
2023. aug. 5. 19:07
 3/18 A kérdező kommentje:
Szabolcs megye. Ja és most is epult egy de mar tele van veluk.
2023. aug. 5. 19:07
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Keress olyan termet ahova nem engedik be őket, vagy olyan drága, hogy a putris ne tudja kifizetni. Pesten a Meccába egy darab sincs, hála az Istennek.
2023. aug. 5. 19:13
 5/18 qborka ***** válasza:
54%

Gondolom,Nyíregyen nem olyan nagy a választék edzőteremből.

Egyébként én sem járnék oda. Esetleg szolidabb,kisebb terem? Hátha ott nem menőznek.

2023. aug. 5. 19:26
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Én ezt úgy oldottam meg, hogy a város legdrágább termére váltottam.

Ide is jár 1-2, de ezek ilyen komolyabb, pénzes maffiózó formák, nem ilyen kis kötekedő putriszökevények.

2023. aug. 5. 19:28
 7/18 anonim ***** válasza:
Át kell menni másik terembe.
2023. aug. 5. 19:29
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

hát passz

próbáld udvariasan leszerelni őket

de elhiszem h mikor már 20-adjára megy oda egy ilyen barom akkor besokall az ember.

szóval én is a teremváltást tudom javasolni, esetleg otthon rendezz be egy kis edzőtermet ha van rá keret és hely.

2023. aug. 5. 19:46
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy a konditermeknek is lehetne ennyi eszük, hogy az ilyen balhézós cigány problémákat kiküszöbölik. Felemelik a bérlet árát annyira, hogy a csóró, alja cigány ne tudja kifizetni, és máris meg van oldva. Az igaz, hogy drágább lesz a terem, viszon sokan, sokkal szívesebben járnának oda, ha nem kell ilyen tetveket elviselni.
2023. aug. 5. 20:25
 10/18 anonim ***** válasza:
60%

Sántít a sztori...

Nyiregyi vagyok edző is voltam pár terembe. De ilyen nem létezett!

Sőt olyan terembe is voltam 1-2 olyanban is ahol valóban sok c type járt,de az általad leírtak nem történtek meg. Sőt még normálisabbak voltak mint a magyarok. Tudtak köszönni és ha elfoglalták a helyet elnézést kérni..

Az alja c type akikről írsz nem nagyon jár edzőterembe.

És egyik teremben sincs őr Nyíregyházán (emiatt sem). Csak recepciós és edzők!

Nem azért írom ezt mert védem a romákat,csak hogy tudják hogy ez a sztori egy hatalmas kamu. Előbb köt némelyik beléd az utcán mint a terembe... Ez tapasztalat.

2023. aug. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!