Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenne egy elég komplex kérdésem ?

Lenne egy elég komplex kérdésem ?

Figyelt kérdés

Üdv,

tehát.

20éves fiú vagyok, jelenleg bmi alapján (is) elhízott. Régebben, korábban sportoltam, akkor nem volt ilyen probléma , legalább ilyen mértékben.

Aztán utobbi idoben helytelen életmod ( zabálás ) meghozta az "eredményt". 100kg és 37BMI.

Ezen szeretnék változtatni, hogy újra visszanyerjem valódi önmagam.

(Itt kérnék meg minden kedves kommentelőt hogy a rosszindulatú kommenteket mellözzék , amit elore koszonok)

Vérképen is hasonlóakat mutat.

Triglicerid értékem is magas: 2,2 ami ugye 1.7-ig van normal tartomanyban. Éhgyomri cukor 5,5.

(Vérnyomással nincs gond.)

Szeretnék a felesleg nagy részétöl viszonylag rovid idon belul megszabadulni. 2 és fél hete 105 voltam 5kg sikerult megszabadulnom! Megy a diéta , edzés, stb.

Viszont. Hajlamos vagyok az elhízásra amit a helytelen etkezes még inkabb befolyasol.

Az lenne a "fő" kérdésem,

hogy (nyilván aki rendelkezik ezzel kapcsolatban valami infoval vagy probalta mar)

edzés mellé (heti 3-4 ami most megy) mit gondoltok a Testosterol 250 (illetve Biosterol nevu ) keszitmenyrol? Az utobbirol kiderult netes bongeszes utan , hogy az erosebb mint a testo250.

Elgondolkoztam, ugye elég fiatal vagyok ,

DE!

Elég sok proteinbuilder es mas megbizhato ceg videoit szemrevetelezve, hatasosnak bizonyitjak mar ezt probalt emberek.

Mit gondoltok ennek a fent nevezett keszitmeny szedeserol? Vagy akár bovebben velemeny rola?

Koszonom szepen elore is a valaszokat. :)

Itt egy link az altalam emlitett termekrol,

[link]

Illetve testsulycsokkentessel es izomtomeg epites szempontjabol aki tudna valami hasznos infoval, vagy termekkel meglepni, azt varom es koszonom.

Ui.:( kajára odafigyelek vacsora 18.00-utan nincs, illetve mibol mennyi, plusz tartom kb 3-400kcal deficitet, kb napi 2000-2100-max2200 kcal viszek be, bmr 2100kcal dobott plusz amit elegetek en azzal kb lehet max 2500 igy igyekszem ezt tartani)

2023. aug. 3. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cucc meg minek? Sportolsz, normálisan eszel, és meg lesz oldva. Röviden.
2023. aug. 3. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Édes f*szom..

Még el sem kezdted ezt az egészet, és már tesztoszteronfokozókon meg ilyen értelmetlen hülyeségeken gondolkozol. :D Elárulom, hogy semmi hasznuk, placebo az egész. Tudományosan bizonyított, hogy nincs olyan táplálékkiegészítő, ami szignifikánsan növelné a tesztoszteronod. Ha lenne, akkor mindenki kigyúrtan mászkálna, nemde?

"Hajlamos vagyok az elhízásra amit a helytelen etkezes még inkabb befolyasol."

Miért vagy hajlamos az elhízásra? Hacsak nincs pajzsmirigy alulműködésed, akkor nem, nem vagy hajlamos az elhízásra, szimplán csak sokat zabáltál és amiatt híztál meg. Még mielőtt jönnének a hurrogások, 106kg voltam 170cmhez (ma már 68kg), ismerem ezt a "hajlamos vagyok az elhízásra" dumát, mert én is ezt szajkóztam mindig. És nem, nem a magas triglicerid értéked miatt híztál meg, hanem pont amiatt lett magas, mert meghíztál. Nem ugyanaz a kettő.

"kajára odafigyelek vacsora 18.00-utan nincs"

Miért nincs? Szerinted a szervezeted tudja, hogy Te éppen mikor eszel? Azt gondolod, hogy ha este 6 után eszel, akkor minden kalória rád rakódik, de ha még 17:59-kor, akkor pedig nem? Még mindig vannak emberek, akik elhiszik ezt a hülyeséget? :D

Nem kell neked semmi tesztoszteron és nincs itt semmi varázslat.

Kalóriadeficit, magas fehérjebevitel (1,6-2g/testsúlykg) súlyzós edzés, és hosszú évek után, ha ezeket normálisan csinálod, akkor lesz eredménye, ennyi a titok, nem pedig a tesztoszteronfokozók és az este 6 után nem evés..

2023. aug. 3. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszi mind kettotoknek! :)

#2. Valami tipp triglicerid csokkentesere? Neked mennyi volt abban az allapotban illetve most?

2023. aug. 3. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, nem mértem, de nem is írtam, hogy nekem magas lett volna. Arra vonatkozott a dolog, hogy a legtöbb ember ilyenkor sajnos hajlamos valami betegségre hagyatkozni és beletörődni abba, hogy kövér.

Te ne légy ilyen, az első lépés már meg van. Folytasd, amit eddig, mert úgy látszik, hogy a súlyod csökken. Ha megállt a fogyás iktass be több mozgást (pl napi 10.000 lépés), vagy vegyél el a kalóriákból.

2023. aug. 3. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Okés koszi

Csak annyi még hogy te probaltad mar a teszto 250-t? Csak kerdezem

2023. aug. 4. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!