Vannak itt olyan emberkék, akik 2017 december elején voltak Origo angol, középfokú, komplex nyelvvizsgán? A magnó hallgatás kérdéseire ki mit válaszolt?
Emlékszel a kérdésekre??? Akkor válaszolok, én most voltam. De nem emlékszem Már mik voltak a kérdések... Valami közlekedési szöveg volt :) Azt tudom, hogy a Németországgal kapcsolatos kérdésre nem értettem a választ.
Azt hiszem az Amerikával kapcsolatosra az volt, hogy nem lehet 100 km/h nál többel menni egyes államokban
Az első kérdés az volt, hogy miről beszél a beszélő, a második nem tudom melyik országban mit nem engedélyeznek. Erre nem tudtam semmit írni. A harmadik azt hiszem az volt, hogy milyen vonatkozásban beszél az illető a tinédzserekről, aztán a következő kérdés is a tinédzserekkel volt kapcsolatos, ha jól emlékszem, hogy talán mi jellemző a vezetésükre? De lehet teljesen rosszul emlékszem, aztán volt az, hogy mit tart nevetséges szabálynak nem tudom hol a beszélő, továbbá, hogy Németországban mit nem engednek és hogy nem tudom hol milyen szabályok vonatkoznak a juh, meg nem tudom milyen állatok szállítására.
Az első kérdésre azt válaszoltam, hogy a beszélő furcsa közlekedési szabályokról mesél a világ különböző tájain. Az utolsó kérdésre olyasmit írtam, hogy reggel 10 és este 7 között lehet autópályán szállítani az állatokat, rendőri kíséretben. Aztán a többire is irkáltam dolgokat , de nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem a dolgokat. Ki mit válaszolt ezekre a kérdésekre?
1 - Miről fog beszélni a beszélő?
Szabálytalan, illegális dolgokról a világ részeiről.
2 - Milyen szabályt vezettek be kanadában?
Nem lehet az autóban hagyni a kocsikulcsot.
3 - Miért vezették be ezt a szabályt?
Mert megnövekedet az autólopások száma.
4 - Hogy fűzi bele a teenegereket?
Vagy ők lopnak, vagy ők hagyják ott gyakran a kulcsokat.
5 - Milyen egyébb törvények vannak még Kanadában?
Nem szabad az utcán autót szerelni.
6 - Mely törvényt találja viccesnek a kérdező és miért?
Nem lehet amerikában 100-al menni bringával és mert ez amúgy is lehetetlen.
7 - Mi szabálytalan németországban és miért?
Szuper gyors autópályán nem lehet valamit csinálni, mert veszélyes. (de a többit nem értettem, ez sem biztos.)
8 - Mikor lehet állatokat szállítani az egyesült királyságbvan és miért?
Este 7 és reggel 10 között lehet állatokat szállítani az egyesült királyságban mert ilyenkor biztonságos. (de sokan mondták, hogy nappal lehet, nem este, szóval ez sem biztos.)
1 - a pulcsi jobb úja -> hibás volt (talán)
2 - vevő otthonában -> vette észre a problémát
3 - hasonló színű pulóver -> már nincs, ezek voltak az utolsó darabok
4 - visszafizetés -> ezt választotta a vevő
5 - 20 font -> ennyibe kerül a pulóver, ennyit kapott vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!