Ha izmosítok ugye úgy kesz az izom ha edzel meg eszel. Mivan ha en úgy edzek ha sokat eszek es kemozgom kozbe? Akkor no az izmom vagy nem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 22:33
1/13 anonim válasza:
nem edzés közben nől az izom. Edzés közbe-n megsérül az. Akkor növekedik amikor pihensz és regenerálódik, ennek a folyamatnak kell legalább 72 óra vagy több
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi
2023. júl. 26. 22:43
3/13 A kérdező kommentje:
Csak hogy ha sokat eszek es lemozgom baj ?
2023. júl. 26. 22:43
4/13 anonim válasza:
Ha nem vagy tartós kalóriadeficitben, akkor nem fogog tudni "lemozogni" az izmot.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem az izmot akarom lemozogni. Akkor mondom mashogy. Izmos akarok lenni es mellete sokat mozogni. (Setalni, biciklizni,futni ) a ketto megoldhato vagy nem? Mer ugye igy lemozgom a zsirt amit felszedek a sok kajával
2023. júl. 26. 22:53
6/13 anonim válasza:
Ha a kalóriabevitel rendben van, akkor a súlyzós edzés melletti mozgás (séta, bicikli, futás) nem fogja befolyásolni az izomépítést. Nyilván neked máshogy kell menedzselni a kalóriabevitelt, mint egy olyan gyúrósnak, aki a konditerembe járáson kívül fizikailag nem aktív, de ennyi.
8/13 anonim válasza:
Semmiképp se mozogj edzés után.. Leedzettél, ettél, igazából azért, hogy ne mozogd le a fáradságos munkával felépített izmaidat, feküdj le pihenni ahol vagy.
Én így szedtem fel 50 kg tiszta szárazizomtömeget.
Javaslom a fekvenyomópadot, kényelmesen lehet rajta pihenni, jómagam is így teszek.
9/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Edzés utan furdok es alszok mer este szoktam edzeni.
Magyarul akkor edzés elött mozoghatok sokat meg ilyenek?
2023. júl. 27. 10:06
10/13 anonim válasza:
Még egyszer leírjuk, hogy ha a kalóriabeviteled stimmel, nem vagy deficitben, akkor annyit mozogsz, amennyit akarsz, nem fogod lemozogni a bicepszed, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!