Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a kedvenc fajta fehérje...

Melyik a kedvenc fajta fehérje szeletetek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Protein Bar 50% kókusz ízű (Lidlben kapható).
2023. júl. 8. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Scitec Proteinissimo mogyoróvaj
2023. júl. 8. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Undorító az összes. Eszek inkább normális csokit, sőt azon az áron kettőt is vehetek.
2023. júl. 8. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
1ik sem. mind kamu baromsag, adalekanyagokkal felesleges cukorral.
2023. júl. 8. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
A spar gazdaságos a legfinomabb.
2023. júl. 8. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Egyik sem. Eleve nincs rá szükségem mert ezek nélkül is simán beviszem a napi szükséges fehérje mennyiséget. A másik h abszolút nem vagyok édesszájú, ha nagy ritkán megkívánok egy csokit akkor eszek egy lindt rudat ami sztem 100x finomabb bármelyik proteinszeletnél és simán belefér.
2023. júl. 9. 00:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Mégis hogy férne már bele?

Nem fér bele…

2023. júl. 9. 02:30
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

már miért ne férne bele?

gondolom nem a mr.olympiára készül a 6-os válaszoló, nehogy már ne lehessen megenni egy csokit.

de még a profi testépítők is sokan fogyasztanak édességeket, a versenydiéta utolsó pár hetében engedik csak el, felejtsük már el ezt a 20évvel ezelőtti hozzáállást hogy a cukor az ellenség.

2023. júl. 10. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb (főként ezek a közérti/rosmann/dm fehérjeszeletek) tele vannak cukorral, pont mint a sima csokik, de az áruk legalább 2-3-szoros. Jól meg kell őket válogatni. Olvasd el a címkét rendesen és rájössz te is! Ráadásul az olcsóbb fehérjeszeletekben a fehérje nagy része vagy akár az egész csak olcsó szója, ami szart sem ér. Vannak csak tejsavó, zéró cukor fehérjeszeletek is, de azok 600 ft körül mozognak általában és nem túl rosszak, de nem is finomak. Ha már csoki, akkor inkább úgy tervezem a napi étkezésem, hogy beleférjen az a rendes csoki, ami finom és nem 600 forint, ha nem csak 150 a kínaiban. Akinek egy csokiszeleten múlik a diétája, ott nagy bajok vannak. Én például minden nap megiszok egy cukros 3In1 kávét, amibe 9 gramm cukor van. Sajnos a cukormentes változata megszűnt, nem örülök, de erről nem mondok le, másik kávéra nem váltok, mert ezt szeretem, inkább betervezem. Ennyi.
2023. júl. 11. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 vagyok. Azt elfelejtettem, ha már fehérjeszelet, akkor ezt nézd meg.

[link]

Hasonlítsd a tápértéket össze azzal, amit most eszel. De az ára akkor is húzós. Pénzkidobás. Ha fehérje, akkor 4-5 kilós tejsavó, vödrös kiszerelés. Ha csoki, akkor meg egy normális, rendes csoki, normális áron.

2023. júl. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!