Megéri személyi edzőt fogadni, ha látványosabb fejlődést akarok elérni a testemmel?
23 éves vagyok, és jelenleg 3 éve folytatok kondi termi edzést
( kihagyások voltak, néha 2 hónap is).
A három év alatt nem értem el sok fejlődést, max felszedtem 5 kg-t.
Most 75-kg vagyok.
A testzsír százalékom valahogy nem akar lemenni, a formám kb. ugyanolyan.
Leginkább egy testre szabott étrend kéne nekem ezt tudom, csak az edző akivel eddig dolgoztam “tiszteletdíjként” 40 ezret kért, amit alig tudtam kifizetni az alacsony fizumból.”,
és cserébe pedig hangüzenetben lihegve mondta el a gyakorlatokat és ugyanazt a kaját kellett ennem 2-3 hétig (tészta+ paradicsom szósz).
Most tartok ott, hogy szeretnék érdemi változást látni a testemen, szálkásan és minimum 80kg-san.
Megéri személyi edzőt fogadnom, vagy egy egészséges étkezés mellett
(reggeli :tojás ebéd:rizs-csirke stb.) sikerül elérni a célom?
meg, de nem hiszem hogy találsz olyat aki nem kókler és havi 40ezernél kevesebb pénzt kell rászánni.
ha 3év alatt ilyen keveset fejlődtél, akkor nem csak az étrend rossz.
ami egyébként nem egy bonyolult dolog
leszeded az yazio appot a telódra, az megmondja mennyi kcalt kell bevinned a célodhoz mérten, legyen meg a minimum 1,5g/testsúly kg fehérje, aztán kb ennyi, ezzel már lehet fejlődni.
az edzéseid meg épüljenek az alapgyakorlatokra néhány izolációs gyakorlattal kiegészítve, edz meg heti2x minden izmot, és a leg fontosabb hogy minden munkasorozatban közelítsd meg vagy akár érd is el a bukást, és ha erősödsz, egyre nagyobb súllyokkal tudsz dolgozni akkor jó úton jársz.
ezek mellett figyelj a regenerációra, igyekezz eleget aludni, legyenek pihenő napjaid mikor nem edzel, stb.
ja és az ilyen több hónapos kihagyásokat meg felejtsd el, az életben nem leszel izmos ha állandóan abbahagyod hónapokra az edzést.
A bukásig mindig elmegyek, az alvás néha csak 5-6 óra :(.
Osztott edzéstervet csinálok, heti 4 nap:
Hétfő: Mell, váll, tricepsz
Kedd: Hát, bicpesz
Szerda: Váll, Láb
Csüt: Pihenő
Péntek: Teljes felsőtest
A kaját sosem szoktam mérni, mindig csak próbálok érzésre porciózni, és jó kaját enni.
Rá kell állnom a pontos mérésre, mert elengedhetetlen, tudom!
Jó edzőt megéri fogadni, csak nagyon nehéz találni. Nagyobb városban lakok, 4000 ft alatt már nem találsz erre felénk edzőt, ha csak heti 3x jársz edzeni, havi 40.000 ft alatt akkor sem úszod meg.
Olyan edzőt, meg hagyd ott a francba, aki 2-3 hétig ugyanazt a kaját akarja etetni veled.
A kaját pedig mérjed, én is amikor diétáztam 2200-as kalórialimittel, rá kellett döbbenjek, hogy 2200 kcal elég hamar összejön, még úgy is, hogy csak 0,6-0,8 g/tskg volt a zsírfogyasztásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!