Érdemes belevágni a súlyzós edzésbe 30 évesen? Vagy már gáz így?
16-17 évesen jártam rendszeresen terembe gyúrni, de később már a focira koncentráltam. Nekem az a szenvedélyem. Viszont most egy olyan sérülésem jött elő ami a folyamatos terhelésnek köszönhető (tehát nem törés vagy szakadás), szóval még megyek orvosról orvosra de 50-50%-ra látom hogy folytatom a foci vagy sem. Mindenesetre már úgy nem fogom, hogy egyesületben edzek a pihenőnapokon meg eljárok futni vagy a haverokkal focizgatni. Mert a lábam már nem bírja azt a terhelést.
De legjobb esetben is már csak 2-3 évig csinálom.
Szóval, mivel más ötletem nincs ezért gondoltam belevágok. Mivel nem szeretnék egy edzetlen ember lenni. Egyrészt az is rossz hogy 173 cm-hez 63 kg vagyok. Másrészt tartok tőle hogy ki fognak nézni azok akik már fiatalon elkezdték és hátrányban vagyok úgymond. És nincs nagyon önbizalmam hozzá. A fociban pedig azért van, mert tudom hogy jó vagyok és az edző is tudja. Mégis reálisnak kell lennem magammal szemben tényleg nem sok időm van abban a sportban. Nem bírják már úgy az izületek, nem olyan a regeneráció sem.
érdemes.
nem fognak kinézni, mindenki saját magával és az edzésével van elfoglalva a konditeremben, nem másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!