Jackson666 kérdése:
Érdemes ujra belevágni a testépitésbe?
Figyelt kérdés
Kb 3 éve nemgyurtam azelött port szedtem meg volt 2 kura stana 48 as karom volt durranva hidegen kb 46 fél. 93kilo voltam kb,, és 21éves fekve 120 kg al szériáztam csúcs 150 kg de lett volns több is csak közbe vágott egy dolog és abba hagytam a testépitést. Most vagyok vagyok 93 kilo de kb 42es a karom hidegen és jo ha menne 90kg ba 1-2nyomás de kb 2-3hónap hamar visza jönne minden . Csak akkor lassab vagyok merevebb és demmi más csak a gyurás meg mindenféle tápra elköltöm a pénzem. 24 éves vagyok érzem hogy még van erőm ujrakezdeni.2015. febr. 24. 11:11
1/6 anonim válasza:
a sportba mindig érdemes belevágni, de a cigány koxba nemigazán, örülj, hogy eddig nem lett tõle bajod.
2/6 Osynho válasza:
Mielőtt újrakezdenéd, tájékozódj a témában. Amíg poroknak, mindenféle tápnak nevezed az étrend kiegészítőket, meg 21 évesen koxoltál, addig hiányosságok lehetnek.
3/6 anonim válasza:
Ne szedj stanát meg ilyen szarokat. Nem fogok kokszolási tanácsokat írni, mert bünteti a törvény, de olvasd el a Sárga Kapszulát és az alapján kezdd újra. Disznótápot meg ilyen aljadék kokszot meg ne szedj, mert ha még jól is bírod, egy idő után megbánja a szervezeted.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát koxolni már nemakarok
2015. febr. 24. 14:57
5/6 A kérdező kommentje:
Csak hús meg egyéb fehérje forrás normális egészséges kajábol meg tápkieg abbol is csak tejsavófehérje meg kreatin monohydrat meg vitamin meg valami brutal anadrol meg hot blood. Ezeket.
2015. febr. 24. 15:00
6/6 anonim válasza:
ezek rendben vannak teljesen. kreatint még nem kell rögtön szedni. majd ha esetleg megállsz a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!