Milyen előnyei vannak egy tömegnövelt izmos testnek egy vékonyhoz képest?
Tegyük fel 2 ugyanolyan ember. Nincs küzdősport múlt. És a pénz sem számít.
Csajozásnál legyen szó. És mondjuk tegyük fel a nagyszámok törvénye alapján döntsünk. Olyan válasz nincs, hogy szubjektív és az egyéni preferenciáktól függ. Másik szempont a munka és úgy a társadalomban elfoglalt pozíció, tekintély. Harmadik szempont a hosszú egészséges élet.
Itt hozzátenném, hogy a rövid élet lehet sokkal sűrűbb is. Tehát egyes pontokra akár érkezhet különböző válasz. Mindenesetre szteroid nélkül, de tömegnövelő porok szóbajöhetnek, meg este 10 kor zabálás (ami egyébként nem egészséges)
Tehát 3 szempontot írtam. Mindenki véleménye érdekel.
És egyéb szempontoknak pedig kifejezetten örülnék.
Én egyébként sportoltam fociztam, de sosem tömegnöveltem. Most kacérkodok a gondolattal
31 F
hogy jön ide a küzdősport? :D
illetve én se értem hogy most az alacsony vs magas testzsír a kérdés, vagy egy izomtalan vékony csávó vs izmos?
A kérdés nekem kicsit nyakatekert, szóval izmos vs vézna a kérdés?
Én azt vettem észre hogy a legtöbb ember a középutat szereti, mikor valaki nem gigantikus és nem is vézna. Monjuk gondolj a karrierje elején lévő kv 20 éves Chris Hemsworth re amikor még nem koxolt. Tipikus látszik hogy edz de semmi extra.
Ne tomeg novelj! Az tulsuly,akkor us,ha izom. Teher az izuleteidnek es szivednek is! Megroviditi es megneheziti az eleted!! Az agyban se birod ugy.
Munka tekintely: mi a munkd pontosan? Kidobonam lkalmaznak vekonyabbakat is. Nalunk az edzesekrol tudom,h a vekonyabbak verekedtek alegjobban. A vastagabbak kidoltek.
A foci jo alap. Gyurj sulyokkal,crossfit,kocogas,h ne legyel zsiros. Dietazz,hogy szep szalkas legyel. A szalkas lapos izmok a legkelendobbek a lanyoknal es noknek. Naturlaban. Hogy tudj teljesiteni az agyban is.
Rendes fottelet (husok,halak,tengeri herkentyuk) rendszeres napi tobbszori fogyasztasazoldseggel. Porokat felejtsd el. Csak megbetegitenek.
Legyszerüsítem mert elég kacifántos volt ez a kifejtés.
Minden ami nem a megszokott,vagy több tucat,az figyelemfelkeltő.Ilyenek vagyunk.Amiből kevés van,ami elég ritka,azt az emberek észreveszik és megnézik.Legyen ez egy épület,egy autó,vagy természeti jelenség.
Ugye az nem annyira figyelemfelkeltö,ha felkel a nap.Mindenki látja nap mint nap hogy megtörténik..Viszont egy északi fény testközelböl vagy egy napfogyatkozás azért már különleges látvány,és az emberek 100%ának érdekes,szép,különleges.
Így van ez az izmokkal is.A sport az emberek nagy többségénél a tv kapcsolónál végetér.Néhány, mondjuk 20 %sportol is valamit.Ebből a 20%ból kerülnek ki a nehézatléták,erősportolók stb,ahol jelentős izommdnyiség koncentrálódik.Mivel nem olyan gyakran látnak valóban izmos testet ,azaz ritka,mint a fehérholló,ezért észreveszik.Kitünik a tömegből.A többi pedig már a jövőbe tekint.
Lehet vkinek nem tetszik,lehet vkinek igen.Ez nem számít,ha észrevesznek,mert kitüntél a tömegből.Szval szumma szummárum az izmos,esztétikus test a többségnek bejön.Ha kígyóvàllú vágy,akkor mondjuk a strandon lévő emberek 10%vesz észre.Mert mellettük pakoltál le,mert velük álltál sorba a büfénél,mert megszólítottál valakit.Viszont ha valóban kiemelkedő a formád,akkor csak az nem vesz észre, aki háttal van. Szóval az esélyeid ilyen értelemben nyilvánvalóan sokkal jobbak az "idulásnál"..
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!