Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen előnyei vannak egy...

Milyen előnyei vannak egy tömegnövelt izmos testnek egy vékonyhoz képest?

Figyelt kérdés

Tegyük fel 2 ugyanolyan ember. Nincs küzdősport múlt. És a pénz sem számít.

Csajozásnál legyen szó. És mondjuk tegyük fel a nagyszámok törvénye alapján döntsünk. Olyan válasz nincs, hogy szubjektív és az egyéni preferenciáktól függ. Másik szempont a munka és úgy a társadalomban elfoglalt pozíció, tekintély. Harmadik szempont a hosszú egészséges élet.

Itt hozzátenném, hogy a rövid élet lehet sokkal sűrűbb is. Tehát egyes pontokra akár érkezhet különböző válasz. Mindenesetre szteroid nélkül, de tömegnövelő porok szóbajöhetnek, meg este 10 kor zabálás (ami egyébként nem egészséges)

Tehát 3 szempontot írtam. Mindenki véleménye érdekel.

És egyéb szempontoknak pedig kifejezetten örülnék.

Én egyébként sportoltam fociztam, de sosem tömegnöveltem. Most kacérkodok a gondolattal

31 F

2023. júl. 13. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Tehát hogy az alacsony meg a magas testzsírszázalék között mi a különbség csajozás meg munka szempontjából?
2023. júl. 13. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Csajozás...
2023. júl. 13. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

hogy jön ide a küzdősport? :D

illetve én se értem hogy most az alacsony vs magas testzsír a kérdés, vagy egy izomtalan vékony csávó vs izmos?

2023. júl. 13. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
mi az hogy tomegnovelo porol szóba johetnek.az kaja haver,mar miért ne johetne szóba ez az alapja mindennek a kaja,hogy ezt miből viszed be nem oszt szoroz ezen a szinten
2023. júl. 13. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
21%

A kérdés nekem kicsit nyakatekert, szóval izmos vs vézna a kérdés?

Én azt vettem észre hogy a legtöbb ember a középutat szereti, mikor valaki nem gigantikus és nem is vézna. Monjuk gondolj a karrierje elején lévő kv 20 éves Chris Hemsworth re amikor még nem koxolt. Tipikus látszik hogy edz de semmi extra.

2023. júl. 14. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Én szívesen válaszolnék, csak nem tudom, mit akar a kérdező :D
2023. júl. 14. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Ne tomeg novelj! Az tulsuly,akkor us,ha izom. Teher az izuleteidnek es szivednek is! Megroviditi es megneheziti az eleted!! Az agyban se birod ugy.

Munka tekintely: mi a munkd pontosan? Kidobonam lkalmaznak vekonyabbakat is. Nalunk az edzesekrol tudom,h a vekonyabbak verekedtek alegjobban. A vastagabbak kidoltek.

A foci jo alap. Gyurj sulyokkal,crossfit,kocogas,h ne legyel zsiros. Dietazz,hogy szep szalkas legyel. A szalkas lapos izmok a legkelendobbek a lanyoknal es noknek. Naturlaban. Hogy tudj teljesiteni az agyban is.

Rendes fottelet (husok,halak,tengeri herkentyuk) rendszeres napi tobbszori fogyasztasazoldseggel. Porokat felejtsd el. Csak megbetegitenek.

2023. júl. 14. 09:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyszerüsítem mert elég kacifántos volt ez a kifejtés.

Minden ami nem a megszokott,vagy több tucat,az figyelemfelkeltő.Ilyenek vagyunk.Amiből kevés van,ami elég ritka,azt az emberek észreveszik és megnézik.Legyen ez egy épület,egy autó,vagy természeti jelenség.

Ugye az nem annyira figyelemfelkeltö,ha felkel a nap.Mindenki látja nap mint nap hogy megtörténik..Viszont egy északi fény testközelböl vagy egy napfogyatkozás azért már különleges látvány,és az emberek 100%ának érdekes,szép,különleges.

Így van ez az izmokkal is.A sport az emberek nagy többségénél a tv kapcsolónál végetér.Néhány, mondjuk 20 %sportol is valamit.Ebből a 20%ból kerülnek ki a nehézatléták,erősportolók stb,ahol jelentős izommdnyiség koncentrálódik.Mivel nem olyan gyakran látnak valóban izmos testet ,azaz ritka,mint a fehérholló,ezért észreveszik.Kitünik a tömegből.A többi pedig már a jövőbe tekint.

Lehet vkinek nem tetszik,lehet vkinek igen.Ez nem számít,ha észrevesznek,mert kitüntél a tömegből.Szval szumma szummárum az izmos,esztétikus test a többségnek bejön.Ha kígyóvàllú vágy,akkor mondjuk a strandon lévő emberek 10%vesz észre.Mert mellettük pakoltál le,mert velük álltál sorba a büfénél,mert megszólítottál valakit.Viszont ha valóban kiemelkedő a formád,akkor csak az nem vesz észre, aki háttal van. Szóval az esélyeid ilyen értelemben nyilvánvalóan sokkal jobbak az "idulásnál"..

Kb ennyi.

2023. júl. 24. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!